In Gesprek met de Vier Seizoenen

Meditaties van de 'Grasses Roots'

door Myriah Krista Walker

Vertaling: © Hans Brockhuis et al. ~ ISBN 90 73798 67 1

Niet lang geleden is dit boek van Myriah Krista Walker verschenen, dat ik jou van harte kan aanbevelen. Het bevat 52 prachtige meditaties; één voor elke week van het jaar, en is onderverdeeld naar de essentie van de vier seizoenen.

Dit schitterende boek telt 190 pagina's en kost slechts € 17.90. Het kan worden besteld via dit bestelformulier.

HET BOEK IS INMIDDELS BIJ DE UITGEVER HELEMAAL UITVERKOCHT; ER ZIJN ALLEEN NOG ENKELE EXEMPLAREN BIJ MIJ TE KOOP. Als je interesse hebt, mail dan naar: brockhuis@gmail.com, of via het bestelformulier.

~*~*~*~

Dit is geen boek om in één adem uit te lezen. Het is bedoeld om het telkens wanneer je daartoe de behoefte voelt, ter hand te nemen, een plek te zoeken waar jij je prettig voelt, en op je gemak een meditatie te kiezen die jou op dat moment aanspreekt. Ga dan, aan de hand van Myriah, in gesprek met jezelf, met één van de vier seizoenen, of met het Goddelijke, en ervaar dat het goed toeven is tussen de halmen van de 'grasses roots'.

Myriah: "Hier is een tapijt van letters, geweven tot woorden, dat je leidt naar reizen met de Geliefde Moeder Aarde, en naar een beeld van jezelf als het hemelse kind van Liefde, dat je werkelijk bent. In deze meditaties en droomreizen houd ik je een Spiegel van Jouw Goddelijke Zelf voor, die de poorten opent binnen je eigen ziele-hart, en die je dieper verbindt met de wijsheid en de genade van Moeder Aarde. Terwijl de planeet groeit, zul jij je verheffen in jezelf. In dit boek deel ik gereedschappen van Eenheid met jou, die een weg, een pad en een Licht laten zien. Langs dit pad kom jij jouw Goddelijke Zelf tegen, geweven in het spinsel van het leven. Nu is het tijd voor Moeder Aarde om te schijnen, en wij zijn simpelweg hier om ons te koesteren in haar glorie."