Running Fox schilderij

Wat is nieuw/What's new

 

De meest recente artikelen en uitgaven op Running Fox

The most recent articles and publications on Running Fox

Drukpers
Gedichten Meditaties Running Fox Papers Plejadische dossiers Running Fox Homepagina Nada Kronieken Buitenaards
 

 

 

2018
The Group

 

Een avond met Steve en Barbara Rother en 'The Group.

 

De Nada Kronieken

# 121

 

Hans Brockhuis

Een verhaal uit de 'Oude doos'.

Het is woensdag 20 oktober 1999 en ik ga naar Haarlem naar een bijeenkomst van Steve Rother, de channeler van de negen levensvormen die zich samen "de Groep" noemen. Deze groep bestaat uit negen ‘wezens’ vanuit de andere dimensie, ‘Beyond the veils’, letterlijk: voorbij de sluiers, zoals dat door hen wordt uitgedrukt. Steve is de vertegenwoordiger in het hier en nu, degene die het mogelijk maakt om de gedachten die doorkomen, om te zetten in een taal die het voor mensen als jij en ik mogelijk maakt, te begrijpen.

 

22-03

Turtree

 

Venna; een buitenaards verhaal

 

Hans Brockhuis

Van slapen kwam niet veel. Er stak opnieuw een enorm onweer op dat door de bergen duizendvoudig werd weerkaatst. Gedurende meer dan een Ahn hield het noodweer aan. Staande op een balkon, onder een afdak en dus beschut voor regen en wind keken ze hand in hand hun ogen uit naar dit magnifieke schouwspel. Toen het noodweer eindelijk ophield fladderden een groot aantal Varts rond het huis. Zoiets was in de stad ondenkbaar. De Larl waarmee zij eerder kennis hadden gemaakt liet zich weer horen. Beiden huiverden ze bij de gedachte aan hun ontmoeting, eerder die dag.

21-01

Vertrouwen

Meditatie over vertrouwen

Meditation about faith

 

Nada Chronicles

# 120

Hans Brockhuis

Je beseft dat en een waterig zonnetje probeert door het grauwe wolkendek te breken en je weet dat je weer op de goede weg bent; op weg bent naar nieuwe avonturen. Je leert jezelf om het hele grote probleem als het ware in kleine partjes op te delen en één voor één ga je die te lijf.

Want, zeg je, ben ik niet verantwoordelijk voor mijn eigen zelf?

Is het niet zo dat je het alleen zelf bent die de productie en regie heeft van dit toneelstuk dat ‘ik’ heet? Ben je niet in staat om je eigen boontjes te doppen en niet afhankelijk te zijn van anderen om die boontjes af te halen?

Geleidelijk komt je vertrouwen terug en je weet dat je weer een reuze stap hebt gezet op het pad dat leven heet.

11-01

 

 

 

2017
Voorbij de sterren

Voorbij de sterren

Dineke Brouwer


Verschenen in december 2017 bij uitgeverij Running Fox Crea.

Leverbaar bij Boekenbestellen.nl

Prijs € 19:50

Klik hier om een gesigneerd exemplaar rechtstreeks bij de auteur te bestellen

Prijs (excl verzending) € 17:50

Dit boek bevat onder meer een 22-tal parabels, waarvan de auteur zelf zegt: “Sommige daarvan ontstaan spontaan, andere groeien uit een ervaring of een gedachte van mijzelf of anderen. Ik zie een parabel als een verhaal uit het dagelijks leven, met een eenvoudige woordkeuze. Het is de bedoeling dat het iets zegt wat eigenlijk niet in woorden te vangen is en tussen en voorbij de woorden leeft. Deze parabels zijn bestemd voor hen die op zoek zijn naar kleine waarheden die op dit bijzondere moment grote betekenis kunnen  hebben…”

ISBN 978-90-817626-2-5; Paperback, 174 pagina's. Prijs € 19,50

Verschenen in 2017 bij Running Fox Crea, Leiderdorp. Dit bijzondere boek, bestaande uit een aantal parabels, korte verhalen en prachtige platen heb ik met veel genoegen mogen redigeren, vormgeven en uitgeven.

 

06-12

 

 

 

2016
cover

Verbonden in Harmonie en Eenheid

Ginie Abbring Hingst


Verschenen in december 2016 bij uitgeverij Running Fox Crea.


Leverbaar in elke boekhandel Boekenbestellen.nl, Bol.com

Klik hier voor een gesigneerd exemplaar, rechtstreeks van de auteur

 

Voor deze nieuwe uitgave heb ik zowel de redactie mogen voeren als optreden als uitgever, wat ik met veel plezier heb gedaan. Deze frisse nieuwe uitgave is begin december 2016 verschenen. Ik beveel het van harte aan voor de liefhebbers van korte inspirerende gedichten.

Ginie zegt hier zelf over:

Tijdens een keerpunt in mijn leven kwam er een wending op mijn levenspad. Het werd een weg van inkeer, rust en innerlijke groei, waardoor er behalve genezing, ook vele inzichten zijn ontstaan. Deze ontwikkeling diep in mijzelf, verbonden met de Bron en de stilte in mijn hart, gaf me licht en inspiratie om verder te gaan. Van hieruit vormden deze inspirerende gedichten zich, waardoor een schat aan inzichten aan het Licht is gekomen. Mijn Gedichten willen inspiratie geven. Ze komen bij je binnen en raken je Hart wat jou in vervoering brengt en inzicht, moed, kracht en inspiratie verschaft. Door het lezen en de woorden achter de woorden op je te laten inwerken ontmoet je de diepere betekenis van het leven die aan de ziel wordt meegegeven voor ontwikkeling van het Bewustzijn.

Ginie Abbring Hingst

06-11

Zijn en Bezieling

Hans Brockhuis' nieuwe boek is eind oktober 2016 verschenen!


 

 

Bestelformulier

Met veel plezier kondig ik hierbij het verschijnen aan van mijn nieuwe boek: Zìjn en Bezieling in 6 motivaties. Alle relevante gegevens zijn hier te vinden.

Het boek is onderverdeeld in een 6-tal motivaties, waarbij elke motivatie een hogere trilling, een hogere energie, frequentie als je wilt, in zich draagt dan de voorgaande. We beginnen met de aanvankelijk zeer aardse wederwaardigheden van Jan-Jaap van Deelen, gaan vervolgens op reis en daarna op avontuur met Mara Oldenburg. Daarna komen enkele vingerwijzingen aan bod en vijf verhalen over incarnaties waarin ikzelf een rol zou hebben gespeeld. De titel van de laatste motivatie: ‘Vanuit een hoger perspectief gezien,’ zegt misschien al genoeg. De hoofdstukken die hier geboden worden zijn door mij geschreven. Maar dan uitdrukkelijk met behulp van een diepe tranceachtige inspiratie die me werd aangereikt door een vijftal zielen met wie ik tijdens dit of gedurende een vorige incarnatie op deze aarde heb vertoefd.

Tussen ‘Avontuur’ en deze zes Motivaties liggen een fors aantal vertaalde en geredigeerde boeken. Werk van anderen, maar waaraan ik met veel plezier en toewijding mijn steentje heb mogen bijgedragen. Als je interesse daarvoor hebt en misschien zelf wel een boek, een workshop of ander werk door mij zou willen laten vertalen en/of redigeren, verwijs ik je kortheidshalve naar de daarvoor bestemde webpaginas:  http://www.runningfox.nl/crea.html

29-10

Close encounter

Een wisselverhaal

Mara Oldenburg & Martin Pleiades

 

Laatste episode: XIV:

Ontkurk de champagne

Na 14 adembenemende episodes is dit bijzondere wisselverhaal eindelijk afgesloten. Martin en ik wensen jou veel leesplezier bij het lezen en eventueel herlezen van dit bijzondere experiment.

11-09

Lost Paradize

Hans Brockhuis

Nada Kronieken # 119

 

In deze tijd waarin het steeds maar weer lijkt alsof de mensheid, en dan de verschillende bevolkingsgroepen steeds meer van elkaar af te lijken drijven, ja met de rug naar elkaar toe lijken te gaan staan, vind ik dat het tijd is om een tegengeluid te laten horen. Natuurlijk ben ik niet doof en blind voor wat er allemaal in de wereld gaande is en met alle vluchtelingen in Europa lijkt het wel alsof we overspoeld worden met andersdenkenden. De realiteit is dat verreweg het grootste gedeelte van de (Syrische) vluchtelingen in de regio, zoals dat wordt genoemd, worden opgevangen.

In de 17e eeuw, wat bij ons de gouden eeuw wordt genoemd, waren we maar wat blij met de instroom van de Hugenoten uit Zuid Nederland en Noord Frankrijk die vluchtten voor de godsdienstonvrijheid die daar heerste. Hier, in de Noordelijke Nederlanden, waren we een stuk toleranter en al die werkkrachten en verlichte breinen konden we maar al te goed gebruiken.

13-08

Eenheidsbewustzijn

Hans Brockhuis

Nada Kronieken

 

Niet lang geleden werd ik door iemand, laten we haar Ulrike noemen, gevraagd wat reïncarnatie inhoudt. Zij vertelde me er niet in te geloven, maar had er wel over gehoord en vroeg zich af hoe het kwam dat zij in het land waar zij was geboren, Oostenrijk, altijd zo verlangde naar het land, dat zij Holland pleegt te noemen, en waar zij in haar jeugd een aantal zomers had vertoefd. Ook kwam het zo nu en dan voor dat zij op plekken kwam die haar ongelofelijk bekend voorkwamen, maar waarvan ze zeker wist dat ze daar nog nooit eerder was geweest. Een deja-vu gevoel.

02-07

Sfinx

National Geographic

 

“O Renenwetet, voor wie de goden vrezen, o vergoddelijking van het geweven kleed. Hoe gelukkig zijn zij, die u zien, getooid met uw hoofdversiering van het voorhoofd van Re. Uw koningsschort op u is Hathor en uw veer is een veer van de valk en u stijgt daarmee op ten hemel onder uw broeders, de goden […].”

Zie ook: De priesteres Imertnebes

01-07

Close encounter

Een wisselverhaal

Mara Oldenburg & Martin Pleiades

 

Laatste episode: XIII:

Liefde en harmonie

29-05

Eternal dance of life

'Iedere gedachte creëert een nieuwgeborene'

Martin Pleiades

Nada Kronieken # 118

Vandaag word je aangemoedigd om jezelf een uitzonderlijke vraag te stellen. Wat als onze hemelse Vader, een collectieve ziel, symbool staat voor het enorme oppervlak van een oneindige oceaan; in welke positie zou dat een individueel hart achterlaten? Gun jezelf alsjeblieft de kans om even helemaal stil te zitten, en echt na te denken over een resultaat dat zelfs de donkerste der zielen zal kunnen verrassen.

14-05

Magdalena

Hans Brockhuis

Nada Kronieken # 117

"Samen met jou verlang ik terug naar die stilheid, waarbij wij de omgeving nog steeds uitstekend kunnen zien, zoals in het Bois de Boulogne, waar de gestolde niet-stilte hoorbaar was. Vervolgens naar de top van de Feldberg, waar de sterren ons de weg wezen naar de kracht van het universum en tenslotte naar de bossen van Kalmthout, waarbij we de vogels konden zien bewegen in de bomen en waar een vlinder kort om ons heen fladderde, maar waar geen plaats meer was voor Aards geluid."

31-03

rain

Hans Brockhuis

Nada Kronieken # 116

Ja, je hebt het gevonden, en meer dan dat. Je hebt een grote les geleerd en je neemt je voor om, wanneer je weer terug bent, dat licht te zijn, dat licht te voelen en dat licht te dragen. Want waarom moeten we de illusie van zwaarte in stand houden als het zoveel gemakkelijker is wanneer het licht en de liefde binnenin onszelf wacht om naar buiten te treden. Is het niet veel gemakkelijker om een lichte steen te dragen dan een zware? Is het niet gemakkelijker om in de avond bij het licht van een lamp te lezen, dan om je ogen te bederven in het donker?

02-02