Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio

Meditaties van de 'Grasses Roots'

Meditations from the ‘Grasses Roots’ 

by Myriah Krista Walker

 
Meditaties: Meditations:
Lentemeditaties Springmeditations
Zomermeditaties Summermeditations
Najaarsmeditaties Fallmeditations
Wintermeditaties Wintermeditations
Gedicht; Op de Gouden Golven van het Graan Poem; Upon the Golden Waves of Grain
     

 

In september 1998 kreeg ik voor mijn verjaardag een abonnement op het internet. Vanaf die dag is mijn leven ingrijpend veranderd, want kort daarna kwam ik in contact met de geschriften van Myriah Krista Walker, die me geweldig aanspraken. Inmiddels is dat contact uitgegroeid tot een vriendschap, wat in oktober 2001 heeft geleid tot Myriah's bezoek aan Nederland, waar zij haar boek ten doop hielp en in een zestal bijeenkomsten door het hele land haar visie heeft uitgedragen op haar manier van werken met Spirit.Myriah Krista Walker is schrijver, artiest, Ziener en Lichtwerker die op een afgelegen plaats woont, langs de Colorado Rivier in Colorado, Verenigde Staten. Net als een oorspronkelijk Amerikaanse elf, heeft ze altijd de Stemmen van Geest en natuur kunnen verstaan. Als kind was het voor haar heel natuurlijk om in haar 'verbeelding' te spelen, omdat er altijd vele engelen en 'ingebeelde vrienden' beschikbaar waren, en magie was voor haar heel realistisch.

Toen ze opgroeide, werkten Myriah's ouders deze ervaringen nooit tegen, maar moedigden ze zelfs aan. Bovendien was de Aanwezigheid van Moeder Aarde een welkome begeleider in Dromenland, maar het zou jaren duren voordat Myriah zich realiseerde wie deze vriendelijke oude dame was die zo vaak langskwam en haar meevoerde naar Paradijselijke landen.

Vele jaren later, toen ze haar persoonlijke pad van spirituele initiatie bewandelde, begon ze zich te realiseren dat ze alle kennis waarnaar ze op zoek was, al had ervaren gedurende haar kindertijd. Het was altijd binnenin haar geweest, terwijl ze onschuldig deze Eenheid had geleefd met de dieren, rivieren, rotsen en bomen.

In 1996 veroorzaakte de overgang van haar moeder, vader èn echtgenoot in een tijdspanne van acht maanden, de versnelling van haar mogelijkheden om te communiceren met Spirit. Nu als praktiserend medium, was het natuur-lijk voor haar familie om zich om te wenden om Haar Hand vast te Houden. Haar familie ging niet weg - maar kwam terug. Hun hogere vibratie hielp haar om de bewustheid van de Ik Ben Aanwezigheid binnenin Haar, die Aanwezigheid van eeuwig Leven, Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid met het Goddelijke, te vergroten.

Myriah en haar echtgenoot spraken vaak van een innerlijk weten dat er iets heel belangrijks was wat ze samen te doen hadden. Geen van beiden realiseerden zich dat daarvoor zijn transitie naar de dood noodzakelijk was om dit doel tot uitdrukking te brengen.

Via deze verhalen die Myriah, als getuige, bescheiden met je wil delen, zijn dit heilige ervaringen van Hoger Bewustzijn in een reeks van natuurlijke en Aardse creaties. De meditaties zijn innerlijke visioenreizen die Myriah meemaakte tijdens het helen van de kwesties tussen Haar Familie voorbij de sluiers. Valse overtuigingen, Vergiffenis, Oordeel, Verdraagzaamheid en Aanvaarding betreffend, werden aan beide kanten geheeld, evenals het ervaren van het humorvolle uitgebreide Bewustzijn van haar overleden Familie.

Deze geschriften over de on-zin van de dood, de Waarheid van het eeuwige Leven en Onvoorwaardelijke Liefde is Hun wonder-volle co-creatie geworden, die hier vrijelijk wordt geschonken als vele graszaden die mee worden geblazen op de wind, om te landen waar ze maar willen.

Myriah, Haar Familie en de Geliefde Moeder Aarde delen deze reizen in de hoop dat ze mogen dienen als zaden van Waarheid voor Anderen, zoals het bewustzijn van de mensheid ontwaakt voor de Kennis dat We allen Eén zijn, en dat de hemel binnenin Ons Is.

Wij wensen je heel veel voldoening toe met het zwerven door deze waar-devolle geschriften.