Written with Love Written Speciaal
Ginie

Contact met de Bron

Ginie Abbring Hingst

www.healing-praktijk.nl

 


Mijn spirituele groei en bewustzijn zijn nam in 1986 een aanvang. In dat jaar ben ik me geleidelijk bewust geworden dat wij niet alleen in een fysiek lichaam op moeder aarde leven maar tevens in verbinding staan met onze engelen, meesters en gidsen, maar ook met de natuurwezens.
                                                                                                                       
Op 17 en 18 augustus 1987 vond de harmonische convergentie plaats. Een planetenconstellatie die eens in de vijfduizend jaar voorkomt. Gedurende beide dagen stonden drie planeten in het teken leeuw en vormden samen een reusachtige driehoek aan het firmament.

Die datum vormde tevens de einddatum van de Azteekse kalender die een tijdspanne van niet minder dan 5000 jaar omvat. Het openen van een sterrenpoort betekende toen het begin van een periode van aardetransformatie die tot en met 2012 zal duren. De drie poorten vormen als het ware de sluisdeuren naar een nieuw bewustzijn dat door velen het Aquarius tijdperk wordt genoemd, analoog aan het Waterman tijdperk waarin de aarde zich nu nog beweegt.

Gedurende deze tijd kwam ik in contact met de engelen, gidsen en mijn helpers. Zij lieten mij weten dat er meer is tussen hemel en aarde en dat je er nooit alleen voor staat. Ik werd opgenomen in een liefdevol schouwspel dat me op dat moment totaal verraste, maar me nu volkomen vertrouwd is.

Ik dacht: “Is het toch echt waar?”. Ineens begon ik te beseffen dat het geen droom was. Ja, het was echt waar. Deze ongeziene wereld bracht in mijn leven een totale omslag teweeg. Voor dit alles ben ik heel dankbaar en ik voel me een gezegend mens.
                                                                                                         
In het jaar 2000 ging mijn aandacht uit naar schilderen, tekenen en schrijven. Vanuit het innerlijke, mijn onderbewustzijn, en in contact met de Bron was alles begonnen. Tijdens het schilderen of het tekenen waren geluiden voor mij niet hoorbaar; het was alsof je één met alles was. Je kunt geen grotere ontspanning beleven en ontvangen.

Samen met een mooi Engelenmuziekje liet ik me leiden en wist vaak niet wat er tevoorschijn zou komen. Sommige van die kunstwerken bleken voorspellend te zijn geweest. Ook daar ben ik uiterst dankbaar voor. Dit soort dingen brengt heel wat bij me teweeg.
                       
Op dit moment ben ik ook werkzaam als magnetiseur en healer. Op mijn site kun je zien wat ik allemaal voor jou kan betekenen.. Ondanks dat blijft mijn interesse bestaan om met kunst en het schrijven van proza en gedichten door te gaan. Voor het laatste kun je terecht op Ginie’s Gedichten paGina.

Innerlijk Oog Innerlijk Oog   Peace and Love