Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio

 

Heling en overvloed

Hans Brockhuis


Velen van ons gaan gebukt onder stress, ziekte, moeilijkheden. Noem maar op. Sommigen hebben te maken met een ziekte die uitzichtloos is of dat lijkt te zijn. Je hebt alles al geprobeerd maar het lukt maar niet om er vat op te krijgen, om het voor elkaar te krijgen dat jouw lichaam, jouw geest, je ziel, leert de weg te vinden die naar heling en overvloed leidt. Mogelijk lig je in een ziekenhuis met onwaarschijnlijk slechte prognoses. Je vergaat misschien wel van de pijn en de dokters, regulier en/of alternatief, staan met de rug tegen de muur en weten ook niet meer wat ze moeten doen. Wellicht ben je – volkomen onverwacht – geconfronteerd met een (bijna) fataal ongeluk. Misschien betreft het een geliefde die dit overkomt. Allemaal redenen om diep in de vertwijfeling te raken, om bang te zijn, om God/Godin/Bron te verdoemen en je wanhopig af te vragen: “waarom overkomt mij/hij/zij dit. Dat heeft zij/hij – heb ik niet verdiend. Het is allemaal zo ongelofelijk oneerlijk!

Kortom, de emoties gieren je door de keel en je zit vreselijk diep in de put. Zie daar dan maar eens uit te komen. De berg waarvoor je staat lijkt ongelofelijk hoog en laatst is die-en-die nog overleden, die helemaal buiten haar/zijn schuld in die en die moeilijke situatie terecht is gekomen. Wat nou heling en overvloed. Ze bekijken het allemaal maar met hun goede bedoelingen. Fysieke- en geestelijke balans? Mijn neus uit. Ik schei er mee uit en zeg mijn abonnement op. Nu, ogenblikkelijk…

~*~*~*~

Je hebt helemaal gelijk als je in één van bovenstaande situaties terecht bent gekomen. En geloof me, ik kan erover meepraten. Wie heeft er gezegd dat het leven eerlijk is; het leven is niet eerlijk. En over die overvloed gesproken; de graaiers hebben nog steeds de overhand. We zijn net een beetje van de griep hype bekomen, maar dan komt er wel weer iets anders op ons pad die ons glas half leeg in plaats van half vol pleegt te maken.

En toch… is er hoop. Jouw kracht eindigt waar de angst begint. Er zijn altijd kansen op verbetering. Overvloed is een manier van denken; keuzes zijn er om te worden gemaakt; het activeren van je levenskracht, evenzoveel mogelijkheden om een nieuw begin te maken. Allemaal kansen om te leren jouw angst achter je te laten en op zoek te gaan naar heling en overvloed, naar fysieke en geestelijke balans. Richt je op Liefde. Sta jezelf toe jouw bang zijn te transformeren naar iets wat voor jou, voor je omgeving en voor je situatie een stimulans is om jezelf toe te staan genezing te zoeken; op elk gebied. Lees de artikelen van degenen die in deze nieuwsbrief  laten zien hoe zij hun eigen verdriet, moeilijkheden, ziektes de baas hebben weten te worden. Ga met ze mee, laat je leiden en ga op zoek naar jouw eigen weg, of die nu wel of niet tot genezing leidt; het zal zeker leiden naar berusting en geloof dat het goed is zoals het is. Weet dat het op de drempel van het leven altijd mogelijk is Liefde te ervaren, zowel van diegenen die achterblijven als van hen die je in een ander leven zullen opwachten.

Hoe ziek je ook bent; hoe belabberd je je ook voelt; er wordt van je gehouden. Heling en overvloed, fysieke en geestelijke balans wachten op jou. Hier of daar. Nu of straks. Voor jouzelf of voor een geliefde.

Mocht je daartoe behoefte voelen, bied ik hier en nu aan om dagelijks Reiki, moed en vertrouwen naar jou of de situatie waarin jij je bevindt, toe te sturen. Dergelijke sessies spelen zich vrijwel dagelijks om een uur of 9 af. Wanneer je mij een E-mail stuurt met naam en/of situatie, betrek ik jou of de situatie in mijn ochtendsessie en stuur jou via de daartoe geëigende onzichtbare maar wel te ervaren kanalen moed, kracht, Liefde en vertrouwen.

Maar nu nodig ik je uit de nieuwsbrief te lezen. Pik er zoals altijd uit wat je interesseert en leg naast je neer wat je niet aanstaat. Running fox wenst jou behalve hoop ook heling en overvloed toe.