Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio

Kristalkracht

Photo by the author

 

De Kracht der kristallen herkennen en benutten

Daniela Noack


www.aura-chakra-kinesiologie.de/Grote bergkristalgroepen werken diepingrijpend op alle niveaus van ons Zijn en bieden ondersteuning en hulp bij alle levensvragen. Daartoe gaan wij voor een groep kristallen zitten en vragen in gedachten om hun kracht en sterkte en formuleren ons verzoek zo concreet mogelijk.

Dat kunnen dingen zijn zoals concentratieverlies, alle mogelijke angsten, relatieproblemen, rouwverwerking, besluiteloosheid, maar ook alle andere zaken die ons in het alledaagse leven belasten.

Bevorderlijk voor het kristalwerk is een open innerlijke houding en de bereidwilligheid alles los te laten. De kristallen werken dan in het fijnstoffelijke bereik, dat wil zeggen, op energetisch niveau en zijn in staat om stagnerende energieën in het aura-chakrasysteem te reinigen. Bovendien ‘scannen’ ze bijvoorbeeld de toestand van onze chakra’s, verwijderen blokkades en vullen ze aan met heldere, pure energie. Ze helen blessures en vervuilingen van het energielichaam en versterken onze grenzen.

Op energetisch vlak kunnen wij tijdens de energieoverdracht in een toestand van diepe meditatie raken. Misschien zullen enkele zaken over ons leven helderder worden of ontstaan er ideeën hoe een bepaald probleem zou kunnen worden opgelost. Eventueel herinneren we ons schijnbaar plotseling een gebeurtenis in ons leven die misschien wel heel erg ver terugligt. We merken emoties op die daarmee in samenhang staan en beleven dan hoe onze geest tot bedaren komt en we in een toestand geraken van stilte en rust.

De kristallen versterken onze mogelijkheden de mensen in onze omgeving met een open hart tegemoet te treden en helpen ons bij onze persoonlijke ontwikkeling. Zo voelen we ons na een zitting in de beste zin van het woord met energie geladen én in onze kern en kunnen in vol vertrouwen de uitdagingen van alledag opnieuw tegemoet treden.