Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio

 


Walk tall and softly

Nora ~ 8 oktober 2005


________________________________________________________________________________________________________________

Woelige tijden zijn het, merk jij dat ook?

De Wereld rondom ons lijkt in een stroomversnelling allerlei fases te doorstaan. Dan bedoel ik de Wereld met al wat daarbij hoort, onze Moeder Aarde die ons duidelijk maakt dat het Nu de tijd is om anders met Haar om te springen, zuiniger en zuiverder, maar ook met al wie en wat Zij Voedt.
En we weten dit, de tijd van Zuiveren is Nu. Willen we op ‘de 2012 boot’ inschepen, dan zullen we in Liefde hard aan ons Zelf moeten werken.
En dat wat je weet, doe je dan ook Nu. Het “do it right, and do it right now” principe.

Als we om ons heen kijken zien we dat er heel wat vanuit de oppervlakkigheid naar de Opper-Vlakte tevoorschijn komt.
Nieuwe informatiebronnen bereiken de Wereld, we krijgen de kans om niet alles te slikken wat de media ons voorgeschoteld en denken op een kritische manier na over wat nu Onze Waarheid net is, wat ze betekent en hoe wij van hieruit weer onze bijdrage van Binnen naar Buiten brengen.

Hetzelfde geldt voor onze ‘binnenkant’. Dat wat we al jaren als oppervlakkig beschouwen, denken dat het een deel is van ons maar onbewust ons Zijn beperkt, komt aan de Opper-Vlakte. Het dient te worden gezuiverd in het belang van jeZelf en de Wereld om je heen.
Restafval dat we jaren meeslepen worden gifstoffen die uit het lichaam moeten verdwijnen willen ze ons niet verzieken.

Het valt me meer en meer op hoeveel mensen in deze woelige tijden geconfronteerd worden met oude processen, oude visies, met pijn en ellende, met opkomen voor zichZelf, waaronder ik.
Nu meer dan ooit zal datgene wat niet bij je hoort een weg vinden om uit je systeem te raken. Ondanks dat je denkt dat deze processen in theorie al lang uit je systeem zijn, ligt de eindbeslissing over deze overtuiging in de handen van je Schepper.

Indien ze niet uit je systeem zijn, zal je de gereedschappen aangereikt krijgen die daarvoor nodig zijn. En die gereedschappen zijn voor iedereen anders. De ene leert zijn zachtheid ont-wikkelen, mededogen te scheppen door te luisteren naar zijn hart, de ander zal de tegenpool moeten leren manifesteren en het begrip Tough Love leren toepassen. Alle gereedschappen van Liefde om je weer Heel te maken worden je aangereikt.

Mijn gereedschappen in dit proces: Tranen!

En als ik dit schrijf, weet ik dat ik niet de enige ben die ergens aangeleerd heeft dat huilen ‘niet flink’ is. Dat huilen weerstand oproept, het gevoel dat je niet flink bent en nu eenmaal niet flauw hoeft te doen. Behalve als je Al-Een bent, niemand je Ziet en je oog in oog komt te staan met jeZelf en je Schepper. Pas dan is het goed, je Schepper veroordeelt je niet. Herken je dit?

Tranen die je dacht niet meer te hebben komen aan de Opper-Vlakte. Alsof de Aarde onder jouw voeten dreigt weg te zinken en je meeneemt naar donkere plekken die tot hiertoe onbekend voor je zijn. Tranen zijn ondertussen onbekend geworden… Maar wat als je met je tool aan de slag gaat…?
Wat als je met hen mee durft te reizen op deze Ziele-Reis…? Wat zie je dan…?

Aan elke druppel zit een emotie. Een emotie die jij voor wat voor reden dan ook binnen hebt gehouden vanaf het moment dat je een ukje was. Ondanks dat je denkt Jouw Stem naar buiten gebracht te hebben, heb je je mening niet geuit, je gevoel naar binnen gehouden. Je houdt rekening met de ander, zijn/haar gevoelens, wat die dan zal denken, zal je nog wel een braaf en lief kindje zijn als jij zegt wat je denkt? Zal je mond gesnoerd worden gesnoerd of zal er naar je worden Geluisterd zonder dat je wordt veroordeeld? Durf je genoeg van jeZelf te houden en weet je dat jouw mening en gevoel net even waardevol zijn als die van degene die voor je staat?
Wat gebeurt er als je Ja zegt… Als je het Innerlijk Kind aan het woord laat dat zegt: Ik Kan, ik Mag, ik Durf!

Tranen vloeien rijkelijk. De Zon schijnt op het topje van de ijsberg van bevroren tranen die zich verscholen in diepe hoekjes en vinden hun Weg van Binnen naar Buiten.
Er is ademruimte, nieuwe perspectieven worden Ont-Dekt , Ont-Moet, er heerst Vertrouwen en In-Zichten worden verworven.
Huilen is Goed, het is een manier van Zuiveren. En we weten dit, dus… Do it right, do it right Now J

“EN NU IKKE” zie ik overal om me heen, alsof deze reclamespot van de loterij een onbewuste zinspeling heeft gemaakt op de massa. Alles start bij jeZelf, elke verandering start bij Nu Ikke. Een goede denkwijze, zolang dat Ikke rekening houdt met de zuiverheid in het denkpatroon. Een Ikke dat binnen de vrijheid van het Zijn, niet de vrijheid van de ander schaadt.
Laat ons niet vergeten dat deze denkwijze geen egoïsme is maar een vijf-dimensionale Intentie als een Begin om de mensheid te zuiveren van alle negatieve denkwijzen en overtuigingen die je belemmeren het Goddelijke Wezen te Zijn dat je in je Kern Bent.

Het is Nu de tijd om aan slag te gaan om al deze oude troep voorgoed uit ons systeem te wissen en daarbij de prullenmand niet vergeten leeg te maken. Denk niet dat de wereld onder je voeten dreigt weg te zinken maar wees heel alert welke schoonmaakmiddelen (tools) jou worden aangereikt en gebruik ze. Wees dankbaar dat je ze aangereikt krijgt en zuiver jezelf van overtolligheden in je systeem.

Wat lijkt op Pijn, kan wel eens de sleutel naar Bevrijding zijn.

__________________________________________________________________________________________