Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Running Fox Home Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Meditaties/Meditations Gedichten/poems Portfolio

 

 

Zwanger; communiceren met je ongeboren kind

Hans Brockhuis

 

 


Toen ik besloten had waar deze nieuwsbrief over zou gaan, communicatie met je ongeboren kind, begreep ik onmiddellijk dat er in deze tijd van verruimd bewustzijn een groot aantal zwangere vrouwen moeten zijn die rondlopen met de gedachte dat het mogelijk moet zijn met haar ongeboren dochter of zoon in contact te komen.

En dat, zo blijkt overduidelijk uit wat hier wordt geboden, is inderdaad mogelijk. In deze nieuwsbrief staan getuigenissen van mensen die het zelf ervaren hebben. Maar ook van mensen die in staat zijn jonge moeders te coachen in het werkelijk in contact komen met je ongeboren kind.

Maar voor mij als trotse vader is het bovendien buitengewoon bijzonder te mogen ervaren dat mijn twee Aardse dochters, Irene en Simone, in teamverband met onze ‘Hemelse’ dochter Judith, een team hebben gevormd die vanuit een groene tussensfeer, ongeboren zielen begeleiden in het wennen aan de aardse, nog steeds zware energetische omstandigheden en hen in contact brengen met zijn of haar ouders. Een en ander wordt prachtig ondersteund door datgene wat in Psalm 139 o.m. aan de orde komt:

Gij hebt mij immers zelf gemaakt/mij met uw vingers aangeraakt/met toegewijde tederheid/mijn nieren en mijn hart bereid/mij in de moederschoot geweven/mij met uw wonderen omgeven.

Ik wil het verhaal van mijn dochters, net als die van de andere schrijvers, dan ook van harte onderschrijven en in jullie aandacht aanbevelen. In zekere zin maak ik deel uit van het team van mijn dochters, wanneer ik toekomstige ouder(s) vanuit het aardse kan leren dat ‘hemelse’ contact werkelijk te aanvaarden en te accepteren.

Ik ben heel benieuwd hoe zich dat zal gaan ontwikkelen en wens jou, aanstaande moeder, een geweldige communicatie toe met de ‘vrucht van je schoot’.

Volg deze link voor de nieuwsbrief over dit onderwerp.