Running Fox
  R U N N I N G F O X P A P E R S
Running Fox
 

januari 2012 - 12e jaargang nummer 82

E.T. belt terug!

veer

Citaat van de Maand

Douglas Adams

-- Er bestaat een theorie die stelt dat als iemand ooit ontdekt wat het heelal eigenlijk is en waarom het er is, het direct zal verdwijnen en vervangen worden door iets dat nog meer bizar en onverklaarbaar is…. Er is een andere theorie die stelt dat dit al is gebeurd.

Uit: Het restaurant aan het einde van het heelal.

Hans Brockhuis

Er is veel informatie beschikbaar gekomen over onder meer de politieke verhoudingen buiten ons eigen zonnestelsel, de z.g. Galactische Federatie. Verder is het buitengewoon interessant te noemen dat de wetenschap op dit moment al meer dan 550 zogenoemde exoplaneten heeft gecatalogiseerd, waarbij zelfs de eerste ‘aardachtige’ planeet te noteren valt.

De Galactische Federatie van Licht werd 4,5 miljoen jaren geleden gesticht, om te voorkomen dat de interdimensionale krachten van het duister deze melkweg zouden domineren en exploiteren. Tegenwoordig zijn er meer dan 200.000 leden van de sterrenstaten, confederaties of unies. Ongeveer 40% van de bewoners zijn humanoïde; de overige bestaan uit verschillende vormen van Bewust Levende wezens, die met verstand en gevoel zijn uitgerust.

Wij leven waarlijk in de kosmische dageraad. Aangezien het hier qua frequentie steeds lichter begint te worden, gaan steeds meer mensen meer dingen zien. Vanwege de schemering, is wat wij zien nog erg vaag. Dit proces wordt ook nog eens gecompliceerd door de dichte ochtendmist, zodat de aardse chaos af en toe zelfs erger lijkt te worden.

Wanneer je op het strand naar de enorme hoeveelheid zandkorrels kijkt, lijkt het een bijna lege ruimte. Bij nadere beschouwing en bezien vanuit het juiste perspectief blijkt het te krioelen van leven. Hetzelfde is het geval met het universum. Op het moment dat ik dit schrijf ontdekken de astronomen meer en meer zogenaamde exoplaneten. Op dit moment, januari 2012, zijn er al meer dan 550 exoplaneten geïdentificeerd, waarbij van één, Gliese 581xC, vastgesteld is dat deze zich in de voor humanoïden geschikte zone rond de centrale ster bevindt.

Close encounter

Degene die deze boodschap aan jullie verzonden heeft is irrelevant en moet naamloos blijven. Wat telt is wat je met deze boodschap gaat doen! Ieder van jullie wil haar/zijn vrije wil uitoefenen en geluk ervaren. Dat zijn waarden die aan ons werden bekend gemaakt en die we respecteren. Je vrije wil is afhankelijk van de kennis die je hebt vanuit je eigen kracht. Je geluk hangt af van de liefde die je geeft en ontvangt.

SF debuutroman door Lila

Lila raakte in 1968 betrokken bij een ogenschijnlijk normaal ongeval op de A15, ter hoogte van het plaatsje Andelst, waarbij twee auto' op elkaar knalden en van de weg raakten. Het werd akelig stil en de auteur raakte bewusteloos. Toen hij weer bijkwam, bevond hij zich in een soort schemertoestand tussen waken en dromen! In deze autobiografische science-fiction roman vertelt Lila hoe zijn leven totaal veranderde doordat hij in twee werelden terechtkwam. In de ene wereld raakte hij alles kwijt, maar in de andere kreeg hij een nieuw leven terug.

Nacht

Maria Lenn Langendoen

ik kom je tegen/en zie/je bent nergens verloren/ tussen vroeger en nu

Een nieuwe documentaire over de Maya beschaving zal bewijs leveren van buitenaards contact met de oude cultuur. ‘Openbaringen van de Maya’s 2012 en verder,’ die op dit moment in productie is, zal beweren dat de Maya’s contact hadden met buitenaardse wezens. Mexico zal codices, artefacten en belangrijke documenten vrijgeven met bewijs van de Maya’s en buitenaards contact. Alle informatie zal worden bevestigd door archeologen. Klik op de link hiernaast voor meer info.

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

Ben je op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info. Klik hier voor mijn portfolio.

De spirituele handboekbinder Ton van der Leeden uit Bergen N.H. publiceert als privé uitgave © 2011 zijn door hem geschreven en door hem zelf te drukken en handmatig te binden boek met bovenstaande titel. De auteur heeft lange jaren ervaringen opgedaan als handboekbinder voor Uitgeverij Paracelsus van de auraloog Jelle Veeman en ontleent uit die werkcontacten veel kennis over deze moeilijke maar mooie 'materie.'

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Gibie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Jan Bart Brockhuis

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012