Tipje van de sluier
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
  januari 2013 - Zwanger; communiceren met je ongeboren kind
  13e jaargang nummer 89
Ongeboren kind

Citaat van de Maand

Mara Oldenburg

-- Het enige wat opviel was de luide hartslag van mijn moeder en de liefdevolle gedachten die zij had voor haar ongeboren baby.

Voor mij als trotse vader is het heel bijzonder te mogen ervaren dat mijn twee Aardse dochters, Irene en Simone, in teamverband met onze ‘Hemelse’ dochter Judith, een team hebben gevormd die vanuit een groene tussensfeer, ongeboren zielen begeleiden in het wennen aan de aardse, nog steeds zware energetische omstandigheden en hen in contact brengen met zijn of haar ouders.

Hans Brockhuis

Hans Siegfried Brockhuis. Die naam bevalt me wel. Het zal me buitengewoon goed passen zo te heten en om vanuit die identiteit alles wat ik gedurende mijn leven op aarde zal leren, uit te dragen aan anderen. Terwijl ik het boekje van Rosemarijn Roes: ‘Mama, luister je,’ aan het lezen ben, weet ik dat communicatie met je ongeboren kind het onderwerp van deze nieuwsbrief zal worden. Mijn eigen bewuste herinneringen gaan terug naar toen ik een jaar of drie was. Ik herken flarden van mijn moeder die op een naaimachine aan het naaien is; een omhooglopende plek met een hoge toren boven de bomen op de top; een voor mijn gevoel enorm hoge brievenbus.

[...] Deze bijeenkomst bleek zeer bijzonder. Judith was ook aanwezig en met zijn drieën, met Tineke als katalysator, is er een mooie ruimte gecreëerd. Een groene ruimte waarin zielen die net overgegaan zijn hun kennis kunnen delen met de zielen die klaar staan om opnieuw geboren te worden. In het begin gebeurde dat mondjesmaat, maar in de loop der jaren werd deze ruimte groter en groter tot het ruime huis met verschillende ruimtes dat het nu, ongeveer 15 jaar later, geworden is.

Irene Brockhuis

Vroeger kwamen zielen naar de Aarde om te leren van processen die in de dualiteit die hier op Aarde heerst, goed doorleefd konden worden. De tegengestelde emoties die in onze dimensie op Aarde tot uiting komen, zijn uitermate geschikt om de ziel in bewustzijn te laten groeien. Daar zijn de meeste mensen nu nog mee bezig. Zo niet de hoogontwikkelde, evenwichtige zielen die tegenwoordig incarneren. Zij spiegelen wel de mensen om zich heen zodat zij hun lessen kunnen leren, en hebben, dikwijls hun stabiele kern versluierd om de mensen om zich heen beter te kunnen raken in hun gevoel. Hierdoor lijken ze niet evenwichtig, maar Zíjn ze dat in hun kern wel.

Ik wil hier iets neerzetten over de voorbereiding op deze incarnatie, mijn geboorte en over mijn eerste jaren als mensenkind die bepaald niet zijn verlopen zoals ik samen met mijn begeleiders ooit voor mogelijk had gehouden. En tenslotte wil ik iets kwijt over dat wat ik kristalheldere communicatie noem.

De essentie

Contact maken met je ongeboren kind. Wat kun je je hierbij voorstellen. Iedere (aanstaande) moeder herkent wel de een of andere vorm van contact met haar ongeboren kind. De één al vrij snel; een ander pas na een aantal maanden. Je voelt je kind groeien in je buik. De eerste echo wordt gemaakt, je ziet het hartje kloppen op de monitor, maar je kunt het nog niet voelen. Maar wat kan een dergelijk prachtig wezentje, dat voor jou gekozen heeft, zelf voelen, horen, ruiken of proeven?

Sarafijn

De auteur geeft regelmatig voordrachten, met als titel 'In heelheid geboren worden', waarin zij aan de hand van haar vier zwangerschappen mensen inzicht geeft in hoe een zwangerschap bij uitstek de vorming van het ongeboren leven mede bepaalt. Het is een thema dat steeds actueler aan het worden is omdat vrouwen opnieuw het contact beginnen te voelen met hun onverwekte en ongeboren kinderen.

Anna

Anna

Judith Komen

Ik kijk nu anders aan tegen het opvoeden, want ik weet dat Anna op dit moment veel bewuster is dan ik en veel beter weet wat goed voor haar is. Het wordt een intrigerende weg: zorgen voor een hulpeloze baby, wetend dat dit een lichte, wijze ziel is die mij waarschijnlijk net zo veel gaat leren als ik haar en waarschijnlijk nog wel meer, als elkaar’s spiegel. Ze zal opgroeien en ik zal balans blijven zoeken in het moederschap en proberen haar zichzelf laten zijn.

Waternity

Paco Busteros Leon

 

Waternity; exclusieve onderwaterfotografie voor trotse mama's

Jij bent zwanger, een van de hoogtepunten in je leven. Dat wil je vastleggen. Je wilt nu al dat jouw baby een belangrijke plaats in je leven inneemt. Een buitengewone en bijzondere manier om met je nog ongeboren kind in contact te komen, om hem/haar nu al aan de buitenwereld te tonen, kan zijn d.m.v. een onderwatershoot waarbij jouw zwangere buik, en dus ook de vrucht van je schoot, volledig centraal staat. Volg onderstaande link voor nog veel meer informatie en laat je inspireren.

www.waternity.nl

Zwanger

De invloed van onze geboorte op ons latere leven is groter dan we ooit hebben kunnen denken. Vanaf het moment van conceptie krijgt het kindje gedachten en gevoelens van de ouders mee. Op het moment dat je bewust bent van deze invloed, hier met zorg, liefde, aandacht en een liefdevolle intentie mee omgaat, heeft dit een positief effect op de ontwikkeling van het kind. Maar ook op je eigen, persoonlijke ontwikkeling. Dit alles is van essentieel belang en onschatbare waarde!

. .

.

Ieder-Eén is Al-Eén

René Bussink

Op 21/12-2012 verscheen het eerste boek van René Bussink van coachingspraktijk: www.renesans.nl. Met recht kan dit een heel bijzonder boek, met een heel bijzondere titel worden genoemd. Uitgave: Piramidions - paperback - 98 pag. - Verschenen: 21/12-2012 - ISBN 978-94-914391-4-8 - € 17,95 - te bestellen via deze link

Een reactie: Dit boekje is een stimulans voor je eigen spirituele ontwikkelingsproces. Nico Appelman, spiritueel maandblad Spiegelbeeld.

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

 

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.

Piet Wolvers

 

Schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Simone Awhina

De nieuwe CD van Simone Awhina is uit! Nieuwsgierig hoe het klinkt? Ga dan naar: http://www.simoneawhina.com/muziek/discografie/

Daar kun je ook de CD’s bestellen. Wij brengen de nummers van Born to Love te horen tijdens ons Ode aan de Liefde concerten.

Kijk voor de agenda op: www.simoneawhina.com/agenda/

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.