Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
  maart 2012 - Dieren en spiritualiteit
  12e jaargang nummer 83
veer

Citaat van de Maand

Native American

-- Zolang mensen denken dat dieren geen gevoel hebben,
moeten dieren wel het idee hebben dat mensen niet kunnen denken... 
Native American spreekwoord

Cavia en Konijn

De Nada Kronieken, deel 76

Hans Brockhuis

11 februari 1968 was een koude winterdag met veel gladdigheid en zo’n 20 tot 30 cm sneeuw. Ik weet dat zo goed omdat die dag onze trouwdag was. Tijdens de receptie na de trouwplechtigheid ontvingen wij van onze zwager en schoonzus een groot hok met twee cavia’s. Vanaf dag 1 van ons huwelijk zijn wij omringd geweest door dieren en ook nu, 43 jaar later, is dat nog steeds het geval.

Hans Brockhuis

Mijn naam is Athor en ik ben wat jullie mensen een dolfijn noemen. Nu is die naam dolfijn naar mijn mening niet zo erg goed gekozen want het dekt de lading niet. De vibraties van dat woord, sluiten niet aan bij die van de naam die mijn volk aan ons ras heeft gegeven. Wij noemen onszelf Altea en nu weet ik wel dat er ook volkeren van die naam op de planeet Aarde en elders leven en hebben geleefd, die het uiterlijk van humanoïden hebben of hadden; wij zijn op dit moment de erfgenamen van het Altea-ras op de wereld die jullie Aarde en wij Water noemen. 

Wolfspraak

Myriah Krista Walker

Shelby was de enige resterende pup uit Ayla’s nest. Ze was uitsluitend overgebleven omdat ik haar, toen ze nog maar zes weken oud was, aan bekenden had weggegeven. Tijdens mijn leven heb ik een groot aantal honden grootgebracht en het is de normale leeftijd om een pup, zodra zij is gespeend, van de hand te doen.

Hawk

Ian Henderson & Marjo van Weenen

Onze wereld lijkt in onrust en opschudding te verkeren! Toch is dit voor ons een tijd van blijdschap want eindelijk zien we duidelijke tekenen van verandering voor onze geliefden, die het fysieke achter zich laten en terugkeren naar de hogere frequenties! Wij kunnen hun gelukzaligheid voelen terwijl zij vieren wat zich afspeelt.

Tom

Jill Kramer-Bryant

Op zondagmorgen als ik opsta laat ik Jerry uit in de tuin, zoals altijd. Ineens  zie ik Tom in de tuin, achter bij het prieel, zijn lievelingsplek en Jerry ziet hem ook. Wij kijken hem allebei aan, en met een wervelwind die door de tuin blaast, is hij vertrokken. Het is goed zo. Hij kan nu verder gaan op zijn kosmische reis, onze lieve Tom, waarvan we zoveel hebben genoten de laatste twaalf jaar.

De Adelaar vliegt hoog en ziet.
De Adelaar ziet wat bruikbaar is en wat niet.
De Adelaar kent geen angst, leeft in het nu.
De Adelaar weet wat hem te doen staat, Hij zweeft op zijn gemak.
En maakt zich geen zorgen over morgen.
Hij weet wat hem te wachten staat, vol zelfvertrouwen vervolgt hij zijn vlucht.

John Cali

Je doet er verstandig aan om elke dag wat tijd te nemen, slechts een paar minuten, om een dier te observeren; je eigen huisdier als je er een hebt, of een wild dier, maar ook een vogel of een geit in de kinderboerderij, koeien in de wei,  behoren tot de mogelijkheden.

... En zo heb ik ontdekt dat Deshney me o.a. helpt bij het loslaten van angsten en zogenaamde zekerheden, iets waaraan ik zelf erg moet wennen, maar het is een begin en een heel mooi en liefdevol begin in een volgende periode van het samengaan op onze weg van haar en mij. Want ze helpt me nog met veel meer. Misschien daarover een andere keer. En ineens komt er een liedje in mijn hoofd: Wij zijn samen onderweg…

. .

.

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Ik heb besloten mijn vakantieboerderij in de Vogezen in Frankrijk te koop aan te bieden. Mijn leeftijd en gezondheid leggen beperkingen op aan mijn inzetbaarheid om alles in Frankrijk te blijven verzorgen, zoals dat gedurende de laatste tien jaar met veel plezier is gebeurd. Volg de link en kijk wat er allemaal wordt geboden.

Germa

De spirituele handboekbinder Ton van der Leeden uit Bergen N.H. publiceert als privé uitgave © 2011 zijn door hem geschreven en door hem zelf te drukken en handmatig te binden boek met bovenstaande titel. De auteur heeft lange jaren ervaringen opgedaan als handboekbinder voor Uitgeverij Paracelsus van de auraloog Jelle Veeman en ontleent uit die werkcontacten veel kennis over deze moeilijke maar mooie 'materie.'

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.