Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
 

April 2011 - 11e jaargang nummer 77

 

Een Passie voor schrijven; inspiratie voor jou en voor mij

Thuispagina

veer

Citaat van de Maand

Moshe Ibn Ezra, Joods Filosoof 1055 -1138

Een boek is een vriend die je vaardigheden openlegt, het is een licht in de duisternis en een genot in de eenzaamheid; het geeft en neemt niet.

De Nada Kronieken, deel 71

Hans Brockhuis

Misschien inspireert dit verhaal jou wel om jouw eigen creativiteit weer eens op te pakken en geïnspireerd scheppend bezig te zijn en op die manier iets wonderbaarlijk moois tot stand te brengen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, zo heb ik geleerd, is om van binnen zo stil mogelijk te worden en te laten gebeuren wat zich aandient.

cover

Het Avontuur van het leven

Hans Brockhuis

Schrijven is een heerlijke manier om dat wat er in jou leeft tot uiting te brengen. Schrijven doe je in eerste instantie voor jezelf. Een boek of verhaal kun je niet vanuit je hoofd schrijven, het moet gevoeld worden. Net als zingen is schrijven ook een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Regen

Regen

Hans Brockhuis

Wie maakt dit avontuur zonder ontknoping af? Laat je fantasie de vrije loop en kijk, voor meer info, onderaan het verhaal.

 

Communication

De volgende oefening kan worden gebruikt om de zielen samen te brengen van hen die in het aardse leven, met hen die overgegaan zijn naar de andere wereld. Jouw Hogere Zelf is één, hetzij in een fysieke, dan wel in geestelijke vorm. Eenheid kent geen grenzen, Liefde is Eeuwigdurend en Lichtlichamen komen samen. Maar boven alles wens ik je hiermee veel plezier toe! Humor is als altijd onveranderlijk aan weerskanten van de sluiers.

Automatisch schrift

Yvonne Hagenaar-Ratelband

De verhalen die ik schrijf zijn, zoals ik al eerder zei, werkelijk door mij ervaren en zoals ik ze opschrijf ook echt gebeurd. Nu is het zo dat als ik aan het schrijven ga, typen dus, ik gewoon de teksten in mijn hoofd hoor. Eigenlijk dacht ik dat iedereen dat had, maar dat blijkt niet zo te zijn, en er ontstaat zo met de woorden van dat moment een tekst.

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.

Simone

Concertagenda 2011

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2011

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.