Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
  april 2012 - Ziel en Zaligheid
  12e jaargang nummer 84
veer

Citaat van de Maand

Hildegard von Bingen

-- De ogen zijn de vensters van de ziel...

Rainbow

De Nada Kronieken, deel 77

Hans Brockhuis

Een oud Nederlands gezegde wil doen geloven dat als je je ziel en zaligheid zou verkopen, je absoluut alles wie en wat je bent zou willen opofferen. Misschien wel om als een kluizenaar te gaan leven en stil te gaan zitten mediteren over wat eens was, wat is en wat zal zijn. Maar dat is niet wat ik met deze woorden wil zeggen.

Hans Brockhuis

Het is prachtig weer. Niet te warm, niet te koud. Ik zit op een bankje in het park. Het is niet zomaar een bankje, maar het staat op mijn favoriete plek, onder een prachtige grote oude eik. Een leeuwerik jubelt en is mét mij blij dat het zomer is. De bomen om mij heen stralen en vertellen mij dat zij gezond zijn en goed worden verzorgd door de regen die regelmatig valt èn door de veelvuldige zonneschijn. Zon en regen zijn onontbeerlijk voor ons allen, maar zeker ook voor deze schijnbaar roerloze wezens.

Column Simone Awhina

De Glimlach van je Ziel

Myriah Krista Walker

Je staat op het punt om de energie van je Ziel aan te roepen op deze reis. Het zou kunnen dat je beelden gaat zien, of zintuiglijke impressies. Het kan dat je je 'high' gaat voelen, of JUIST lichter, vreugdevoller of meer liefhebbend. Dit is de energie van Ziel, Jouw Ziel, Jouw Geest die grootser is dan datgene wat gevat kan worden in dit fysieke lichaam. Het bewustzijn van Alles Wat Jij Bent.

Ian Henderson & Marjo van Weenen

Graag willen we een persoonlijke ervaring delen, die ongeveer 2 weken geleden is begonnen en waar we nog steeds middenin zitten. Het delen van dit verhaal/inzicht is niet uniek want nu komen steeds meer mensen op ons pad die vergelijkbare dingen meemaken. En dan, als we naar de buitenwereld kijken waar geweld en agressie, een kort lontje, tot moord en doodslag leidt. Dan is er iets aan de hand en we willen dit graag delen zodat jullie je kunnen overgeven aan deze transformatie.

Witte roos

Eén schil moet ik nog afleggen: ik moet mijn man loslaten, mijn kinderen, ik zal mijn kleinkinderen niet zien opgroeien. Dat doet pijn, verschrikkelijk pijn. Met die pijn te moeten leven, zie ik als mijn laatste opdracht hier op aarde.”

De nieuwsmedia van vandaag overbelichten vaak de wreedheid van de mensen jegens elkaar. Maar op een dag kwam ik een artikel tegen dat sprak over vriendelijkheid die mensen ook vaak ten opzichte van elkaar betrachten, zelfs als het vreemden betreft. In onze wereld van vandaag zijn er veel meer mensen vriendelijk dan wreed tegen elkaar. Het is alleen zo dat daarover in de mainstream nieuws media nauwelijks wordt gesproken.

Marianne Luijkenaar

Het begon voor mij pas werkelijkheid te worden na het beleven van een droom. Het was en is een schitterend moment. Als kind voelde ik mij een vreemde in deze wereld. Volwassenen spraken in mijn ogen meestal niet de waarheid. Ik besefte toen nog niet dat ik aura’s kon lezen. Dat begrip kwam pas vele jaren en belevenissen later.

. .

.

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Ik heb besloten mijn vakantieboerderij in de Vogezen in Frankrijk te koop aan te bieden. Mijn leeftijd en gezondheid leggen beperkingen op aan mijn inzetbaarheid om alles in Frankrijk te blijven verzorgen, zoals dat gedurende de laatste tien jaar met veel plezier is gebeurd. Volg de link en kijk wat er allemaal wordt geboden.

Germa

De spirituele handboekbinder Ton van der Leeden uit Bergen N.H. publiceert als privé uitgave © 2011 zijn door hem geschreven en door hem zelf te drukken en handmatig te binden boek met bovenstaande titel. De auteur heeft lange jaren ervaringen opgedaan als handboekbinder voor Uitgeverij Paracelsus van de auraloog Jelle Veeman en ontleent uit die werkcontacten veel kennis over deze moeilijke maar mooie 'materie.'

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.