Tipje van de sluier
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
  april 2013 - Zielenpijn en transformatie
  13e jaargang nummer 91

Agenda

1e halfjaar 2013

19 april Reiki oefenavond i.s.m. Feel Your Mind
20 april Communicatieve- en ontspanningsmassage; Reiki-behandelingen. Alles gegeven door Feel Your Mind
30 mei Meditatieavond
8 juni Verschijning nieuwsbrief: 13 Crystal skulls
27 juni Leiderdorpse Lichtcirkel
Running Fox Inhoud
Citaat van de maand Als de kleur van je leven verandert
Het transformeren van pijn De helende frequentie van Liefde
Athor Deshney, of: Het loslaten van angst
Aanvaarding  
   
Running Fox Praktijk voor Spirituele Coaching Running Fox Creatieve Diensten
Wens uw Wens; een schilderij voor jezelf Een Schat aan Inzichten: Gedichten
Simone Awhina; Concertagenda 2013 JBBX; Effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling

Vandaag wil ik met je spreken over het transformeren van je zielenpijn. Jij wilt misschien wel heel graag oude pijn toelaten die de toegang tot jouw ware zelf of ziel blokkeert. Je weet niet precies hoe het zit maar door angst en/of weerstand krijg jij daar heel moeilijk toegang toe en blijft alles zitten waar het zit. Je hoopt dat dit de goede weg voor jou is om verder te komen. Je denkt dat het moeilijkste voor je is om echt naar die pijn toe te gaan. Je bent er zo in getraind om daar juist bij weg te blijven en je vervolgens met allemaal andere zaken bezig te houden, zoals je altijd gewend was.

Hans Brockhuis

Mijn naam is Athor en ik ben wat jullie mensen een dolfijn noemen. Nu is die naam dolfijn naar mijn mening niet zo erg goed gekozen want het dekt de lading niet. De vibraties van dat woord, sluiten niet aan bij die van de naam die mijn volk aan ons ras heeft gegeven. Wij noemen onszelf Altea en nu weet ik wel dat er ook volkeren van die naam op de planeet Aarde en elders leven en hebben geleefd, die het uiterlijk van humanoïden hebben of hadden; wij zijn op dit moment de erfgenamen van het Altea-ras op de wereld die jullie Aarde en wij Water noemen. 

Myriah Krista Walker

Hoe sneu is het als de boom de grassen zou vertellen dat ze meer boom-achtig zouden moeten zijn. De boom en het gras zijn er gewoon om de hun typerende levensvormen te zìjn.

Mensen zijn even divers als boom en gras. Elk profileert zich op zijn eigen manier om uitdrukking te geven aan de gekozen rol vanuit zijn eigen geloofssysteem. Net zoals er nu veelsoortige bomen en planten zijn, geboren vanuit verschillende genetische codes, bestaan er tegenwoordig ook 'hybride' mensen, met nieuwe denkbeelden en patronen. Iedereen fungeert als het fundament voor de ander

Enkele jaren geleden ontving ik het onheilspellende bericht: “Lieve Elly, mijn dagen zijn geteld, accepteer het net als ik.” Het enige wat ik kon uitbrengen was: ”Alsjeblieft, doe dit niet alleen!”

Drie maanden later leefde hij nog. En hoe! Als na maanden van onzekerheid, twijfels, voorgevoelens, ziek zijn, hoop en afwachten, ineens alles duidelijk wordt, verandert de kleur van het leven. Hij wordt wazig en vaag. Opeens is de eindigheid van dit aardse leven zo nabij, en toch ook nog zo onzichtbaar.

Alles, wat bestaat, is trilling. In de antieke wereld formuleerde Hermes Trismegistos het al zo. Een bijzondere trilling ontspringt aan het hart. Zij kan helen en ons leven op een werkelijk wondervolle manier veranderen.

Het hart heeft een hogere invloed op de toestand van alle overige organen en lichaamsfuncties. De trillingen die het hart uitzendt, beïnvloeden onze lichamelijke gezondheid, ons emotioneel welbevinden, onze belevenissen in het algemeen menselijke, en ook onze spirituele ervaringen.


... En zo heb ik ontdekt dat Deshney me o.a. helpt bij het loslaten van angsten en zogenaamde zekerheden, iets waaraan ik zelf erg moet wennen, maar het is een begin en een heel mooi en liefdevol begin in een volgende periode van het samengaan op onze weg van haar en mij. Want ze helpt me nog met veel meer. Misschien daarover een andere keer. En ineens komt er een liedje in mijn hoofd: Wij zijn samen onderweg…

. .

terug

Logo Praktijk

Praktijk voor spirituele coaching

Hans Brockhuis

Ben jij op zoek naar spirituele coaching? Heb je vragen, of behoefte aan een luisterend oor over wat jou op dit gebied bezighoudt? Contact met overleden dierbaren? Een Reiki behandeling, een diepe meditatie? Hiervoor, en nog veel meer, kun je terecht bij Running Fox. Ik bied ik jou een aangename sfeer waarin je echt je verhaal kwijt kunt, en waarin je verder op weg kan worden geholpen op jouw levenspad.

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

Hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.

Piet en Ria Wolvers

 

Piet Wolvers

 

Schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

 

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Simone

Concertagenda 2013

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Persoonlijke of business coaching? Met JBBX boek je meer resultaat! Groeien doe je van binnenuit met  de juiste vragen en aandacht. Voor teams en individuen. Coaching van individuen en teams. Àls je echtbiets wilt veranderen, ga dan aan de slag met JBBX. Dit kan voor jezelf, je team, of je organisatie. Ga naar de site voor meer info.

    terug