Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
 
     
  April 2014 - Buitenaardse verhalen  
  14e jaargang nummer 97  
  Home  
  Buitenaards Index  
veer

-- Het leven is als een sterrenhemel vol mogelijkheden...

Amadis

Nada Kronieken # 32

Hans Brockhuis

Vandaag wil ik jou meenemen op een reis door het heelal die ik niet lang geleden heb beleefd. Midden in de nacht werd ik gewekt door een onbekend geluid in de slaapkamer. Het leek alsof er iets raspte op de vloer en hoewel ik meestal door allerlei geluiden heen slaap die mijn vrouw wakker plegen te maken, was ik het deze keer die wakker werd, terwijl ik kon horen dat mijn vrouw aan de andere kant van het bed vredig doorsliep.

 

Hans Brockhuis

Enige tijd geleden vroeg iemand mij om eens na te denken over sporen - tekens - symbolen die op deze Aarde voorkomen en die ons iets kunnen vertellen over de diepere zin van het leven. Tekens die zijn achtergelaten door wezens - zielen - geesten, om te bestemder tijd te kunnen worden geïnterpreteerd en begrepen door hen die daarvoor open staan. Verwacht geen wetenschappelijk verhaal. Analytische denkers zullen dit betoog met een knip van de vingers naar het rijk der fabelen verwijzen. En dat is goed; iedereen heeft recht op zijn of haar eigen waarheid.

Martin Pleiades

 

De nachtelijke hemel. Een enorm, steeds groeiend wonder. Een firmament met adembenemende schoonheid. Elke ziel is duidelijk vertegenwoordigd door zijn eigen nova. Een grootse nachtelijke hemel, het is niet anders dan een heel grote spiegel, die de onbreekbare connectie toont die elke ziel heeft met het Universum. Een buitenwaartse reflectie van een ster, levend in iedere persoonlijke levensvorm. Het Universum leeft in ieder individu zoals ieder individu in het Universum leeft.

Buitenaards wezen

Ginie Abbring Hingst

Jaren geleden, terwijl ik over de snelweg van Sneek/Bolsward naar huis in Workum reed, werd ik plotseling afgeleid door een groot object in de vorm van een Ster die schuin voor mij over de velden leek te scheren. Ik had geen flauw idee wat dit zou moeten betekenen en schonk er verder nauwelijks aandacht aan. Ik moest het me verbeelden. Maar toen ik was afgeslagen naar de N359 zag ik het weer en kon ik niet anders dan vaststellen dat het object zich met dezelfde snelheid als ik opzij van de weg, op een hoogte van een meter of dertig,  in Zuidwestelijke richting bewoog.

Ker-on

Mike Quincey

Al gedurende lange tijd is ons bestaan bewezen en hebben wij onbetwiste argumenten geleverd voor het existeren van onze vaartuigen. Bovendien zijn er duizenden waarnemingen van onze leden en andere bezoekers aan de aarde gedocumenteerd. Slechts een onredelijk persoon die volkomen bevooroordeeld is zal moeite hebben om het bewijs te accepteren en onze aanwezigheid toe te geven. Inmiddels zijn er ontelbare malen contacten geweest met het doel om onze berichten aan jullie door te geven. Er is van onze kant voortdurend begrip geweest zodat er binnen het menselijke bewustzijn inzicht kon ontstaan zijn over onze existentie en onze redenen om jullie te bezoeken.

Small greys

Ontmoeting

Woodrow Haus

Toen ik twee of drie jaar oud was gebeurde er iets met mij dat ik nooit zal vergeten. Het was laat op de avond. De sterren schenen en ik bevond me in de slaapkamer van mijn ouders. Het raam stond open en ik keek uit naar alle sterren en ademde de koele frisse lucht in. Toen ik opkeek, zag ik naar wat ik dacht twee kleine jongens. Zij waren merkwaardig gekleed. De ene droeg volledig witte kleren, terwijl de andere helemaal in het zwart was gekleed. Ze hadden ongeveer dezelfde lengte als ikzelf, behalve dat hun hoofden groter waren, net als hun grote amandelvormige of enigszins katachtige ogen.

Hans Brockhuis

Het was vandaag een ‘Dag van de zon’. Dat gebeurde op deze planeet, afhankelijk van het jaargetijde, maar eens in de drie plaatselijke maanden. De bewoners waren er niet op gesteld en ze waren op een dag als deze dan ook niet zichtbaar. Erlinde, van de Aarde, die hier in opdracht van het Bureau voor Planeetgebonden Onderzoek de plaatselijke flora en fauna in het oog hield, vond het allemaal prachtig.

   

 

Simone Brockhuis

 

 

Ik begeleid graag mensen in hun proces. In deze drukke tijden merk ik dat veel mensen hun draai wat kwijt lijken te zijn. Soms krijgen ze fysieke klachten, soms zitten ze niet lekker in hun vel met alle gevolgen van dien. Als mensen de beslissing nemen dat ze daar verandering in willen zijn ze bij mij meer dan welkom. Ik geef cursussen en individuele sessies om mensen handvatten te geven om hun eigen leven weer op de rit te krijgen en/of om weer helemaal in hun flow te komen.

Persoonlijke of business coaching? Met JBBX boek je meer resultaat! Groeien doe je van binnenuit met de juiste vragen en aandacht. Coaching van individuen en teams. Àls je echt iets wilt veranderen, ga dan aan de slag met JBBX. Dit kan voor jezelf, je team of je organisatie. Ga naar de site voor meer info.