Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
 

Mei 2011 - 11e jaargang nummer 78

 

Mediteren, stil worden en veranderen

Thuispagina

veer

Citaat van de Maand

Chinese Zegswijze

Hoe stillerje bent, des te meer je kunt horen ...

Sterrenhemel

De Nada Kronieken, deel 58

Hans Brockhuis

Het is niet altijd gemakkelijk om echte stilte te ervaren. Door middel van deze meditatieve reis, wil ik een poging wagen om samen met mij waarachtige stilte te ervaren en te onderzoeken wat er zoal op je pad kan komen als het gebeurt.
Doe, als je dat schikt, een paar ogenblikken je ogen dicht. Misschien wil je wel een CD met zachte serene muziek opzetten. Ga comfortabel zitten op je stoel en plant je voeten diep op de grond. Laat de boel de boel en zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden.

 

Simone Awhina

Een vrouw loopt langs, een kind lacht, een vogel zingt, maar mijn gedachten gaan er niet meteen naartoe. Het is alsof in helemaal terugkeer in mezelf en verbonden ben met mijn lichaam. Mijn ademhaling wordt rustig, mijn energie beginbt te stromen en ik kan het zelfs in mijn voeten voelen...

Center of the Soul

Tineke van der Giessen

 

Life Foundation

Patty Harpenau

... Ik leef. Jij niet meer. Jij wordt morgen wakker in de hemel en ik op de aarde. Ooit op een dag haal jij mij op en loop ik het engelenpad in liefde aan jouw hand. Tot straks, nog even een kus, vooruit nog een en voor de zekerheid nog eentje.

Hawk

Ian Henderson & Marjo van Weenen

 

Deze maand draagt het thema van voortzetten en expansie van veranderingen. Als je de tips kunt toepassen in dit bericht zullen de veranderingen om jou heen ook verlicht zijn.

Lichtbellen; een transformatiedans

Myriah Krista Walker

Verbeeld je dat je op het strand staat. Het is nacht. Je bent alleen en je voelt je prettig, maar toch heb je het gevoel dat er anderen aanwezig zijn, vlakbij, net buiten je gezichtsveld. Het geluid van de branding en de koelte van de lucht zorgt ervoor dat dit gevoel erg tastbaar is.

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.

Simone

Concertagenda 2011

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2011

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.
cover

Het Avontuur van het leven

Hans Brockhuis