Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
  juni 2012 - Een tipje van de sluier
  12e jaargang nummer 85
veer

Citaat van de Maand

Elmar Kupke

-- Tederheid is de bruidsluier, die de ziel over het lichaam werpt....

Elmar Kupke - Duits aforist. Geb. 1942

Tipje van de sluier

Hans Brockhuis

Deze nieuwsbrief onder de titel ‘Een tipje van de sluier’ wil inzichten leveren over het feit dat het leven oneindig is. Dat het niet stopt als je overgaat, maar ook dat er al iets was voordat je vanuit de moederschoot je eerste blik op de dan voor jou nieuwe wereld wierp.

Verder levert het inzichten in het Running Fox schilderij; zie hierbaast, en de actie Wens uw Wens, van Piet Wolvers. Verder een oproep jouw eigen verhaal te vertellen in het kader van het onderwerp: Kunst en Spiritualiteit, èn een eerste aankondiging van mijn nieuwe boek: Zijn en Bezieling in Zes motivaties. Klik voor meer info op de bijgevoegde links.

Afrikaanse olifant

De Nada Kronieken, deel 80

Hans Brockhuis

Het is nu vrijdagmorgen 11:30 uur, niet zo heel lang geleden. Na een heerlijke nacht in mijn eigen bed kan ik tot mijn (en niet alleen mijn) grote vreugde melden dat ik weer thuis ben. De woensdagmiddag ervoor zag het er even heel anders uit. Ineens besloot mijn hart dat het tijd was om zijn bezitter (ik dus) te waarschuwen om even pas op de plaats te maken.

Sneeuwballen

Sneeuwballen

Ben Brockhuis

Dit verhaal illustreert dat de dood een illusie is. De werkelijkheid is het eeuwige leven in een opeenvolging van incarnaties, afgewisseld door periodes van rust en vrede tussen de ‘buien’ door. Vergeet dus uw angst voor de dood; misschien wordt u wel, en ik veroorloof me nu een laatste kwinkslag, met een arm vol sneeuwballen opgewacht door uw dierbaren die al eerder zijn overgegaan, maar waarschijnlijker is het dat het een mand met bloemen zal zijn.

Je loopt door een bos. Soms is het warm; soms is het koud. Je bent op blote voeten, maar de grond is van tijd tot tijd ongelijk. Stenen liggen op je pad en zo nu en dan lijkt het spoor te zijn verdwenen. Toch komt het ook voor dat alles mooi en goed lijkt; dan is het spoor bemost met hier en daar bloemen en je kunt de vogels hun wonderbaarlijke liederen horen zingen.

Mijn naam is Mara. Ik wil hier iets neerzetten over de voorbereiding op mijn incarnatie, mijn geboorte en over mijn eerste jaren als mensenkind die bepaald niet zijn verlopen zoals ik samen met mijn begeleiders ooit voor mogelijk had gehouden. En tenslotte wil ik iets kwijt over dat wat ik kristalheldere communicatie noem.

Mary Magdalene

Gabriela & Reint Gaastra-Levin

De Hemelse cyclus is de cyclus die jullie in de spirituele dimensie afleggen na jullie overlijden tot aan het formuleren van je incarnatievraag, voorafgaand aan je verwekking voor een volgend leven. Tijdens de Hemelse cyclus worden de essentiële aspecten van de inzichten die je tijdens je leven op Aarde hebt verworven met je hogere subtiele bewustzijnslichamen geïntegreerd. 

Harmony key

John Cali

Als jullie je lichamen achterlaten, zoals jullie al ontelbare keren hebben gedaan gedurende vele aeonen, keren jullie ogenblikkelijk terug naar je originele staat van zijn. De staat waarin je ziel leeft tot in de eeuwigheid.

En dat is een staat van blijdschap, van perfecte gelukzaligheid en vreugde omdat je geen begin en geen eind hebt. Je bestaat voor eeuwig.

Enkele jaren geleden ontving ik het onheilspellende bericht: “Lieve Elly, mijn dagen zijn geteld, accepteer het net als ik.” Het enige wat ik kon uitbrengen was: ”Alsjeblieft, doe dit niet alleen!”

Patrick H. Bellringer

Vrienden, gisteravond heb ik een buitengewone ervaring gehad, die ik graag wil delen. Ik zat na te denken over NESARA en alle mogelijkheden die dat voor deze Aarde betekent, toen ik een luide stem in mijn geest hoorde die zei: “Ik ben de Schepper, de Bron, mijn zoon en we moeten praten. Ik zal iemand sturen.”

. .

.

Piet Wolvers

 

Schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Ik heb besloten mijn vakantieboerderij in de Vogezen in Frankrijk te koop aan te bieden. Mijn leeftijd en gezondheid leggen beperkingen op aan mijn inzetbaarheid om alles in Frankrijk te blijven verzorgen, zoals dat gedurende de laatste tien jaar met veel plezier is gebeurd. Volg de link en kijk wat er allemaal wordt geboden.

Germa

De spirituele handboekbinder Ton van der Leeden uit Bergen N.H. publiceert als privé uitgave © 2011 zijn door hem geschreven en door hem zelf te drukken en handmatig te binden boek met bovenstaande titel. De auteur heeft lange jaren ervaringen opgedaan als handboekbinder voor Uitgeverij Paracelsus van de auraloog Jelle Veeman en ontleent uit die werkcontacten veel kennis over deze moeilijke maar mooie 'materie.'

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.