Tipje van de sluier
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
  augustus 2012 - Wat is reïncarnatie
  12e jaargang nummer 86
veer

Citaat van de Maand

Konrad Adenauer

-- We leven allemaal onder dezelfde hemel, maar we delen niet allemaal dezelfde horizon.

Eenheidsbewustzijn, by Janosh

Hans Brockhuis

Niet lang geleden werd ik door iemand, laten we haar Ulrike noemen, gevraagd wat reïncarnatie inhoudt. Zij vertelde me er niet in te geloven, maar had er wel over gehoord en vroeg zich af hoe het kwam dat zij in het land waar zij was geboren, Oostenrijk, altijd zo verlangde naar het land, dat zij Holland pleegt te noemen, en waar zij in haar jeugd een aantal zomers had vertoefd.

De Nada Kronieken, deel 53

Hans Brockhuis

Het leven ‘daar’ is niet zoveel anders dan ‘hier’.  Je hebt dan wel geen permanent lichaam, maar omdat je geest en ziel dezelfde blijven, zul je op min of meer dezelfde wijze handelen als je ‘in het vlees’ gewend was te doen. Toch zijn er natuurlijk ook veel verschillen. Licht en liefde overheersen. Allerlei hobbels waartegen je aangelopen bent tijdens jouw leven lijken hier ofwel niet te bestaan, of zoveel lager te zijn dan dat ze eerst leken.

We kunnen in dit landschap van de tijd vrijelijk heen en weer bewegen. Het is er allemaal, voor en achter ons, net zoals op een filmspoel.  Ook wanneer we ons slechts op één frame tegelijkertijd richten, het is er allemaal en in het nu beschikbaar. We kunnen alles wijzigen als we dat willen, afhankelijk van onze gedachten en waar we voor kiezen ons op te concentreren.

”Waarheid .. is .. dat .. wat .. waar .. is -
Dat .. wat .. niet .. waar .. is, .. is .. dat .. niet ..”
Daarom .. is .. Waarheid .. alles .. wat .. is.”

Mijn naam is Mara. Ik wil hier iets neerzetten over de voorbereiding op mijn incarnatie, mijn geboorte en over mijn eerste jaren als mensenkind die bepaald niet zijn verlopen zoals ik samen met mijn begeleiders ooit voor mogelijk had gehouden. En tenslotte wil ik iets kwijt over dat wat ik kristalheldere communicatie noem.

Marja Tames

Voordat ik kwam
was ik er al
Toen ik er was
Wist ik het al
Maar ergens onderweg
In mijn leven
Is de vergetelheid gekomen

Marianne Luijkenaar

Het begon voor mij pas werkelijkheid te worden na het beleven van een droom. Het was en is een schitterend moment. Als kind voelde ik mij een vreemde in deze wereld. Volwassenen spraken in mijn ogen meestal niet de waarheid. Ik besefte toen nog niet dat ik aura’s kon lezen. Dat begrip kwam pas vele jaren en belevenissen later.

Na het overgaan van mijn lieve moeder en later van mijn poes Deshney,volgde er een periode waarin ik met veel vragen bleef zitten over hoe het verder zou gaan. Ik wist immers al dat Deshney weer bij me terug zou komen. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk?
Op een dag, terwijl ik weer over een nieuwe poes zit te mijmeren, komt er een antwoord dat me zeer bezighoudt.

”Deze poes krijg je van MIJ...!?” Maar van wie komt dat antwoord?

. .

.

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

 

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.

Piet Wolvers

 

Schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Ik heb besloten mijn vakantieboerderij in de Vogezen in Frankrijk te koop aan te bieden. Mijn leeftijd en gezondheid leggen beperkingen op aan mijn inzetbaarheid om alles in Frankrijk te blijven verzorgen, zoals dat gedurende de laatste tien jaar met veel plezier is gebeurd. Volg de link en kijk wat er allemaal wordt geboden.

Germa

De spirituele handboekbinder Ton van der Leeden uit Bergen N.H. publiceert als privé uitgave © 2011 zijn door hem geschreven en door hem zelf te drukken en handmatig te binden boek met bovenstaande titel. De auteur heeft lange jaren ervaringen opgedaan als handboekbinder voor Uitgeverij Paracelsus van de auraloog Jelle Veeman en ontleent uit die werkcontacten veel kennis over deze moeilijke maar mooie 'materie.'

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.