0 Running Fox Papers september 2005

Running Fox Papers

5e Jaargang nummer 33 ~ september 2005 ~ Lady Nada

Inhoudsopgave van deze nieuwsbrief

Citaat van de maand:

Ieder we-Zen.

Ieder we-Zen is een deeltje van God/Godin/Bron en aldus hier om de Liefde en de Eénheid der dingen te ervaren.

De Nada.
(Letterlijke betekenis: ‘Om, door of uit Niets’)

~*~*~*~

Inhoud

Citaat van de maand Ieder we-Zen
Ascended Master Lady Nada Voorwoord
Realiteit scheppen

Brian

Nada over bloemen Hans Brockhuis
Nada Brahma Meditatie Stichting Aum
Thee drinken met de Schepper Patrick Bellringer
Lady Nada Mark & Elisabeth Prophet
De vele gezichten van Nada Afbeeldingen van Lady Nada

Ascended Master, Lady Nada.

Het woord nada betekent in veel talen ‘niets’, ‘weinig’, ‘noppes’ of afwijzende woorden van die strekking. In het Servo-Kroatisch betekent nada ‘hoop’ (met dank aan Sandra Sundic), en dan kom je al een eind in de richting van de begrippen waarvoor Lady Nada staat. In die context betekent nada ‘veel’, ‘alles’, maar ook ‘vanuit diepere oorsprong’ en zelfs: ‘om, door of uit niets’.

Toen ik enkele weken geleden wist dat deze nieuwsbrief over de ‘opgestegen meesteres Lady Nada’ zou gaan had ik, behalve de reguliere Nada Kronieken die je op de website vindt, weinig dat hiervoor zou kunnen worden gebruikt.

Ik wilde natuurlijk meer en vanaf dat moment vloog de kopij me als het ware om de oren. Dat Lady Nada daarin zelf een kleine hand heeft gehad is niet zo moeilijk te veronderstellen.

De nieuwsbrief voor september biedt dan ook een selectie van alles wat er de laatste weken is aangeboden; andere artikelen zijn te vinden via de rubriek wat is nieuw op de Running Fox website.

Zoals altijd wenst Running Fox jou een goede jacht toe, ditmaal in het gezelschap van niemand minder dan Lady Nada.Hans Brockhuis.

Naar de inhoudsopgave

~*~*~*~

Realiteit scheppen

Brian, voor de SSN Groep

Ik ben Lady Nada en ik kom vanavond tot jullie om jullie te herinneren aan jullie plaats in het heelal en de plaats die jullie innemen op aarde en in de autoriteit die bekend staat als het Intergalactisch Solaire Tribunaal, waarvan jullie allemaal lid zijn. Doordat de sluiers velen van jullie nog steeds omringen, is het waarschijnlijk dat jullie je niet kunnen herinneren dat jullie de beslissende stem hebben uitgebracht over de toekomst van jullie planeet en over hoe in de toekomst, samen met jullie, in eenheid te handelen.

Ik herinner je eraan dat het goed is om in die volheid van gezag te blijven staan, waarin je stond toen je je stem uitbracht voordat je aan je huidige reis begon. Op dit gezag kan niet worden bezuinigd, noch kan het van je worden afgenomen. Deze macht zal slechts dan ophouden van kracht te zijn, wanneer jij ervoor kiest om die op te geven.

Ik kom ook om je te herinneren aan wie je bent en te vertellen over het gewicht dat jouw gedachten en jouw woorden dragen. Die gedachten en die woorden vertegenwoordigen de macht waarin jij staat als schepper van de realiteit van jouw planeet. Dat wat je nu in gedachten en in woord met je meedraagt is het beginsel van dat wat zal zijn. Je bent nu binnengegaan in de plaats van datgene wat je creëert, dat zich voor je eigen ogen zal manifesteren. Wees je ervan bewust waarheen je de laatste dagen in woord en gedachten bent gereisd en kijk dan naar wat zich in jouw wereld heeft gemanifesteerd. Is dat bevredigend? Als dat niet het geval is, sta jezelf dan toe om mee teruggenomen te worden naar het begin van de tijd toen je zetelde in het Intergalactisch Solaire Tribunaal en de richting en het perspectief bepaalde van datgene waarin je je nu bevindt.

vervolg

De Nada Kronieken

Naar de inhoudsopgave

~*~*~*~

Nada over bloemen

Bloemen zijn de belichaming van de wederopstanding van het leven en zorgen ervoor dat dit leven een bestendige plaats krijgt en houdt op de planeet die zo vol overgave tracht haar eigen leven en dat van al haar medereizigers te doen voortleven.

De energie die bloemen uitstralen – de geur – is als de essentie van datgene waar deze bloem voor staat. Deze geur, die trillingen, de vibraties, hoe die ook ervaren worden; aangenaam of niet, zijn als het ware een radiostation dat verslag doet. Niet alleen over het welzijn van de bloem, de plant zelf, maar middels het wortelstelsel dat in de aarde verankerd is, ook over de stand van zaken ten aanzien van Gaia, van Moeder Aarde.

Het is duidelijk dat het welzijn van Moeder Aarde op het spel staat. De recente gebeurtenissen in Azië en Amerika hebben dat maar weer eens overduidelijk voor het voetlicht gebracht. Dat zoiets te gebeuren stond was op voorhand te voorzien. Niet zozeer de omvang, als wel de mogelijkheden. Vraag het maar aan de seismologen en de weerkundigen.
Ook moeder Aarde heeft via de radiostations die haar ter beschikking staan, de bloemen, getracht zo veel mogelijk zielen te redden. Voor wat betreft wat jullie het dierlijke leven noemen, is dat geslaagd.

Verder dient U te beseffen dat diegenen die de rampen niet hebben overleefd, een warm onthaal ten deel is gevallen in de werelden van waaruit ik deze woorden tot U richt. Het is op deze plaats niet opportuun om hierover in detail te treden; elders is hierover al uitgebreid geschreven. Het is echter van belang te beseffen dat de zielen waar het om gaat in de meeste gevallen niet hebben geleden en goed zijn begeleid naar de plaats waar zij zich thans bevinden.
Ik omarm U; God zij met U.

Nada.

Naar de inhoudsopgave

~*~*~*~

Nada Brahma Meditatie

Stichting Aum

De Nada Brahma is een klankmeditatie van Tibetaanse oorsprong. Zij werd 's-ochtends vroeg beoefend. De deelnemers werden tussen twee en vier uur gewekt, mediteerden en gingen weer slapen. Je kunt de meditatie echter ook 's avonds voor het slapen doen. De Nada Brahma doe je individueel of in een groep. Met een lege maag is beter, omdat de klank en haar trillingen dan dieper gaan.

De Nada Brahma wordt door ons gedeeltelijk muzikaal begeleid. Allereerst zit je een half uur in een ontspannen houding met gesloten ogen. En je zoemt. In je eigen tempo, toonhoogte en intensiteit. Het zoemen gaat een eigen leven leiden en je begint te resoneren. Jij wordt zowel de zoemer alsook degene die getuige is van het zoemen. Zoemen activeert je hersenen, versterkt genezingsprocessen en brengt je in een staat van alerte ontspanning.

Na een half uur stop je met zoemen. Je beweegt gedurende 7½ minuut je handen langzaam in naar buiten draaiende cirkels en ervaart ondertussen hoe energie, wensen, zegeningen of dat-wat-niet-van-jou-is naar buiten treedt. Vervolgens beweeg je 7½ minuut je handen langzaam in naar binnen draaiende cirkels en ervaart intussen hoe energie, realisaties, dankbaarheid, zegeningen of dat-wat-van-jou-is-maar-elders-was binnen komt. Vervolgens staak je de handbewegingen en blijf je een kwartier stil zitten, je lichaam volmaakt bewegingloos.

Naar de inhoudsopgave

~*~*~*~

Thee drinken met de Schepper

Patrick Bellringer

Vrienden, gisteravond heb ik een buitengewone ervaring gehad, die ik graag wil delen. Ik zat na te denken over NESARA en alle mogelijkheden die dat voor deze Aarde betekent, toen ik een luide stem in mijn geest hoorde die zei: “Ik ben de Schepper, de Bron, mijn zoon en we moeten praten. Ik zal iemand sturen.”

Bijna onmiddellijk hoorde ik op mijn deur kloppen. Toen ik opendeed stond daar mijn goede vriendin Roos, de Vertaalster van de Verlichte Rijken. Ik noem haar graag ‘Roos’ omdat haar aura bestaat uit een prachtige donker roze kleur, hoewel ze normaliter VVR wordt genoemd door onze zusters en broeders in het Licht. Roos zei: “Kom mee Patrick, en neem Anne ook mee. De Schepper wil met je spreken.”

Roos leidde ons naar een park achter ons huis en naar een ruimteschip dat stroboscopisch regenboogkleuren vanuit twee verschillende zijlichten uitstraalde. We gingen aan boord, werden door de bemanning begroet en kregen stoelen aangeboden. Toen ik zat voelde ik hoegenaamd geen beweging toen het schip zich van de grond verhief. Even later legden we aan in een landingsplaats op een ander schip. Roos begeleidde ons door het schip, door zalen verlicht met verschillende kleuren zacht licht.

vervolg

Naar de inhoudsopgave

~*~*~*~