Tipje van de sluier
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
  oktober 2012 - Alles is Liefde
  12e jaargang nummer 88

veer

Citaat van de Maand

Ernst Ferstl

-- Het belangrijkste bouwmateriaal voor het huis van de liefde is vertrouwen...

De essentie van het leven is Liefde. Liefde is de kern van alles waar het in het leven om draait. Liefde voor Jezelf, Liefde voor je naasten, Liefde voor anderen, Liefde voor alles wat leeft, Liefde voor hen die je zijn voorgegaan naar 'andere' sferen. Dat is het begin en het einde van de weg naar de Goddelijke Essentie, waarnaar iedereen, zowel op aarde als waar dan ook in de kosmos, onderweg is. Leef het leven zoals het komt, beschouw de moeilijke dingen die voorbijkomen voor wat ze zijn, maar houd steeds de Weg voor ogen, de Liefde, het Leven, de Kracht en de Eenheid.

Hans Brockhuis

Tijdens mijn zoektocht over de vraag wat de essentie van Liefde zou kunnen zijn, stuit ik op allerlei uitspraken die steeds een ander aspect van Liefde belichamen. Liefde is een gewaarwording die je vertelt dat je hier op aarde bent en dat je geloof in de ander een topwaardering heeft genoteerd.

Myriah Krista Walker

...Die dag verlieten de mieren mijn huis en keerden terug naar hun dagelijkse bezigheden op hun stukje Aarde buiten. Zij waren Dankbaar dat zij Hun Verdriet hadden kunnen loslaten, en een rustig en teder weten bleef voor altijd bij ons, en zal dat Al-tijd ZIJN. Zij droegen kennis over omtrent datgene wat het werkelijk beoogt om een Tedere Aanwezigheid op deze Aarde te ZIJN. En om voort te blijven gaan, Al-tijd.

Marja Ruijterman

Marja heeft twee keer 'het licht' gezien en wat een gigantisch positief en constructief effect op haar leven heeft. Liefde is zo veel meer is dan “Ik Hou van Jou” of “Verliefdheid!”. Tijdens een lezing hierover vertelt Marja over haar ervaringen en vertelt hoe je zelf verbinding kunt maken met die Liefde. 
Deelname € 14,00 inclusief koffie/thee/drankjes
Zinweb op locatie, Enkweg 99 Lochem
Voor meer informatie en/of aanmelden: 06 51158092      

E-mailadres: zinpodium@zinweb.nl

IK BEN Lady Nada!

Ik wil met jullie over de Liefde Gods spreken. Ja, zul je zeggen, alweer zulk een ‘algemeen’ thema in deze moeilijke tijden. Maar denk je eens in: is niet de Liefde Gods het alfa en omega van, in, om en door alles wat is? Zijn jullie het niet zelf, dit ‘algemene’ thema - deze ‘liefde Gods’?

Simone Awhina

De nieuwe CD van Simone Awhina is uit! Nieuwsgierig hoe het klinkt? Ga dan naar: http://www.simoneawhina.com/muziek/discografie/

Daar kun je ook de CD’s bestellen. Wij brengen de nummers van Born to Love te horen tijdens ons Ode aan de Liefde concerten.

Kijk voor de agenda op: www.simoneawhina.com/agenda/

Angelic blessings

Phoebe Lauren

Jullie moeten allemaal meer van jezelf gaan houden. We beseffen dat jullie dit al eerder uit verschillende bronnen vernomen hebben. Maar we zijn er tegelijk zeker van dat jullie geen idee hebben hoe je dit moet doen. Want als jullie dat wisten, zouden er geen ziekten zijn, geen kanker of aids bijvoorbeeld. Deze ziekten waren al vele jaren op aarde aanwezig. Het is het bewustzijn van de mensheid dat ze nu de gelegenheid geeft zich zo snel te verspreiden.

Merkaba of Love

Jill A. Möbius

In de antieke wereld formuleerde Hermes Trismegistos het al zo. Een bijzondere trilling ontspringt aan het hart. Zij kan helen en ons leven op een werkelijk wondervolle manier veranderen. Het hart heeft een hogere invloed op de toestand van alle overige organen en lichaamsfuncties. De trillingen die het hart uitzendt, beïnvloeden onze lichamelijke gezondheid, ons emotioneel welbevinden, onze belevenissen in het algemeen menselijke, en ook onze spirituele ervaringen.


. .

.

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

 

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.

Piet Wolvers

 

Schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Een bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

Simone

Concertagenda 2012

Simone Awhina

Simone Awhina in concert; geplande optredens en workshops gedurende het eerste halfjaar van 2012

Jan Bart Brockhuis

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.