0 Running Fox Papers november 2007
 
Running Fox Papers

7e Jaargang nummer 49 ~ november 2007

Kristalenergie

Inhoudsopgave van deze nieuwsbrief

Veer Citaat voor deze nieuwsbrief:

De terugkeer der kristalenergie zal moeder aarde helpen mee af te stemmen op de nieuwe vibraties die zich aan het verankeren zijn. Dan zal het uiteindelijk mogelijk zijn om in vrede en harmonie met elkander te leven.

Magda

Een Schat aan inzichten

Inhoud

Magda over Kristalenergie ~ Hans Brockhuis

Laatst droomde ik dat ik weer naar school moest. Na meer dan 40 jaar is dat best wel een hele stap maar welgemoed toog ik op mijn fietsje door de polder, mijn tas met boeken op de bagagedrager, op weg naar school in de grote stad.

Daar aangekomen bleek dat ik als zestigplusser tussen de jongelieden van om en nabij de 18/20 jaar, toch wel een uitzonderlijke verschijning was. Toch was dat niet aan mijn medeleerlingen te merken. Iedereen deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en toen we eindelijk, ieder in onze bank, wachtten op de dingen die komen gingen heerste er in de klas een sfeer van verwachting, en van laat maar komen.

Onze lerares stapte binnen. Zij was een vriendelijk ogende rijzige jonge vrouw van een jaar of 35 met zwart golvend haar. Ze wenste ons goedemorgen en een goed lesjaar, vertelde ons haar naam, Magda, en stapte vlot over op de orde van de dag.

Het was merkwaardig. Deze dame kwam me erg bekend voor. Het antwoord daarop lag op het puntje van mijn tong, maar ik was niet in staat om er op dat moment de vinger op te leggen. Ik nam mij voor om haar daarover na de les aan te spreken.

De activering van 144 lichtpunten ~ Steve Rother & de Groep

Groeten van Thuis.

Jullie hebben heel veel gedaan om hier op dit moment te zijn. Jullie zijn door tijd en ruimte gereisd om je ziel precies op dit moment hier in de tijd in deze bel van biologie te brengen. Jullie hebben een taak. Sedert jullie geboorte wisten jullie dat al maar jullie wisten nooit precies wat die taak nu eigenlijk was. Wij zeggen jullie dat jullie iets hebben geactiveerd wat een nieuw pad op Planeet Aarde heeft gecreëerd, want het Spel van de Vrije Keuze breidt zich nu in een ontzettend hoog tempo uit. Het groeit exponentieel, want het gaat niet in het tempo van 1, 2, 3, 4 nee het gaat van 1, 2, 4, 8. Hierdoor gaat de vooruitgang van de mensheid in een tempo dat nog niet eerder is gezien, in geen enkel spel. Daarom willen wij jullie vandaag vertellen over de 144 lichtpunten en wat dat betekent, niet alleen op een wereldwijd en kosmisch niveau, maar ook op een persoonlijk niveau.

Onlangs hebben jullie de Atlantische krachtkristallen weer geactiveerd, maar die energie staat stil totdat ze een weg heeft waarlangs ze kan stromen en gebruikt kan worden. Daarom hebben wij de Hoeder uitgedaagd om 144 afzonderlijke lichtpunten op verschillende plekken op deze planeet te activeren en zo het nieuwe netwerk in werking te stellen. Er bestaat nu een mogelijkheid om lichtpunten op deze planeet met elkaar te verbinden wat het Liefdesnetwerk zal activeren waardoor het van een gedachtevorm naar de werkelijkheid gebracht kan worden. Momenteel gebruiken jullie het Liefdesnetwerk als een instrument om er energie uit te halen of er energie naartoe te zenden. Maar het kan voor veel meer dingen worden gebruikt. Oorspronkelijk was het een communicatienetwerk dat gebruikt werd om de harten op Aarde met elkaar te verbinden. In een spel waarbij gescheidenheid van elkaar werd voorgewend, kon dit netwerk het proces opstarten om weer in eenheid met elkaar te gaan leven en weer te verbinden wat in de vroege stadia van de mensheid werd gescheiden. Hoe zou het voor jullie zijn als jullie elke stap in je leven konden zetten in volledige verbinding met die eenheid als deel van je wezen? Dat is wat er in het vooruitzicht ligt en dat is wat er gebeurt als jullie de 144 lichtpunten ontsteken en het Liefdesnetwerk in de werkelijkheid brengen.

Grenslicht Licht(er) worden; je kristallichaam en de nieuwe energieën ~ door Celia Fenn

Dit artikel is geschreven om diegenen te assisteren die zich in het proces bevinden van de Indigo/Kristal transitie en ook voor hen die deze verandering al hebben ondergaan. De aartsengel Michael heeft mij gevraagd om deze informatie met jou te delen in de overtuiging dat velen van jullie ermee worstelen wegen te vinden om met deze nieuwe manier van leven om te gaan. Begrijp goed dat deze nieuwe levenswijze zich onderscheidt van de oude en dat je niet zomaar kunt doorgaan met leven zoals je dat altijd gewend was. Er zijn enkele wijzigingen die moeten plaatsvinden als je lichaam, je geest en je ziellichter worden. Want je wordt ?Licht(er)? als je je bewuste rol als menselijke Engel op je neemt.

Het menselijke engel- of kristallichaam is minder zwaar dan het oude menselijke lichaam. Het draagt en verzendt meer licht bij hogere frequenties. Het draagt de nieuwe multi-dimensionale frequenties over om anderen te helpen hun eigen overgang op te starten. Maar als we ?lichter? zeggen, bedoelen we niet persé het fysieke gewicht. Veel kristal-kinderen en ?volwassenen zijn behoorlijk stoer en stevig van bouw. Het houdt hen gegrond en meer ?hier? in hun lichaam. De lichtheid is de mogelijkheid van de fysieke vorm om licht in hoge frequenties vast te houden en uit te zenden.

In dit artikel zullen we spreken over hoe deze lichtheid kan worden weergegeven op fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus.

Kristallen ster ~ door Manjula

 

Hemelen zo helder
Sterren uit het fijnste kristal
Juwelen bungelend aan onzichtbare touwtjes
Hangend in het oneindige heelal
Een plek voor iedereen
Voor haar, nu zo ver
Ooit mogen wij daarnaast komen te hangen
Als een trotse, fijn kristallen ster.

De kracht van kristallen herkennen en benutten

door Daniela Noack

Grote bergkristalgroepen werken diepingrijpend op alle niveaus van ons Zijn en bieden ondersteuning en hulp bij alle levensvragen. Daartoe gaan wij voor een groep kristallen zitten en vragen in gedachten om hun kracht en sterkte en formuleren ons verzoek zo concreet mogelijk.

Dat kunnen dingen zijn zoals concentratieverlies, alle mogelijke angsten, relatieproblemen, rouwverwerking, besluiteloosheid, maar ook alle andere zaken die ons in het alledaagse leven belasten.

Bevorderlijk voor het kristalwerk is een open innerlijke houding en de bereidwilligheid alles los te laten. De kristallen werken dan in het fijnstoffelijke bereik, dat wil zeggen, op energetisch niveau en zijn in staat om stagnerende energieën in het aura-chakrasysteem te reinigen. Bovendien ?scannen? ze bijvoorbeeld de toestand van onze chakra?s, verwijderen blokkades en vullen ze aan met heldere, pure energie. Ze helen blessures en vervuilingen van het energielichaam en versterken onze grenzen.

Kristallijne kinderen ~ Marieke van den Berg

Hoe stralende Puurheid, onvoorwaardelijke Liefde en sprankelende Vreugde op Aarde zullen terugkeren.

Eindelijk is het zover! Eindelijk mogen we/ze er helemaal zijn! Niets kan meer verhinderen dat zuiverheid van het Hart zal zegevieren op Aarde. We hebben samen inmiddels zoveel Licht verankerd en ons Bewustzijn verruimd dat het mogelijk is geworden voor de Kristallijne Kinderen om op Aarde te incarneren! Ze komen in hordes naar ons toe en als je je op ze afstemt, krijg je kippenvel van alle Vreugde die ze dan via jouw Hart kanaliseren!

We hebben hier lang op moeten wachten en velen vragen zich af, waar wachten we eigenlijk op? We wachten op ons eigen Ware Zelf, dat in werkelijkheid niets anders is dan Puur Zijn en Stralende Aanwezigheid, Multi-dimensionale Kracht en Perfectie en vooral niets anders dan Onvoorwaardelijke Liefde en Vreugde. De kinderen die al sinds een aantal jaren in steeds grotere getale naar Aarde komen, zijn allemaal verbonden in een groot bewustzijnsveld, waarin Liefde overheerst, alles wat op angst gebaseerd is kan daar niet in overleven.

Het Kristallijne Netwerk in en om de Aarde groeit iedere dag, maar deze kinderen hebben onze hulp nodig? Wij zijn hun hoeders, maar gek genoeg zijn zij ook onze hoeders? zonder hen kunnen wij het niet doen en andersom ook niet. We hebben elkaar nodig!

De ui, het kristal en de dolfijn ~ Anita Boom

Iemand stelde me de vraag of we nu werkelijk ?klaar? waren met allerlei issues. We pellen de ui laag voor laag af om van diverse zaken die ons ogenschijnlijk tegenhouden af te komen. Het gaat wel niet meer over ons, maar we voelen nog steeds heel veel en hoe verhoudt zich dat nu tot het transformeren en het leren? Hoe staat het met het idee dat we nu juist op aarde zijn om te leren en onze levenslessen op te doen?

Dit jaar maart was ik in Spanje en channelde Saint Germain in een groep. Hij gebruikte het voorbeeld van de ui om de transformatiedrang aan te geven. Hierbij werd het idee geopperd dat je laag voor laag van de ui afhaalt. Iedere laag staat garant voor iets dat dient te worden getransformeerd. Hij vertelde dat we laag voor laag een ui afpellen terwijl we simpelweg de mogelijkheid hebben om hem in één keer plat te slaan.

Het is alleen niet makkelijk om weg te stappen van het transformeren en alle drama?s in het leven nog een keer doorvoelen om uiteindelijk tot een heerlijk gevoel van openheid en nieuwe levenskansen te komen. Het lijkt een verslaving te worden.

Inner crystals ~ Isabel de Ronde

Rennen en vliegen om alles binnen het gezin draaiende te houden. Wie herkent het niet? Dat je zo hard rent dat je jezelf voorbij vliegt en je eigen IK in de vergetelheid raakt?

Ik ken het? want het overkomt me ook steeds. Ik laat het gebeuren geef mijn grenzen niet op tijd aan. Tot je dus op een gegeven moment vast komt te zitten en je?zoals ze dan zeggen: ?met je Ziel onder je arm loopt?. Zoekend naar antwoorden en vergeten door de chaos in je hele Zijn, vergetend dat de antwoorden in Jezelf liggen.

Mijn stapel administratie werd groter en groter, evenals de onrust in mijn hoofd.
Het was mijn dierbare vriendin en zielenmaatje Marga die mij erop attent maakte, dat wanneer ik mijn administratie op orde zou brengen, ik mijn Geest ook weer ruimte zou geven. Door de dingen die ik de laatste dagen op mijn Pad tegenkwam, wist ik dat het hoog tijd werd voor bezinning, om rust en ruimte te creëren in mijn Zijn.