Running Fox
 
  R U N N I N G F O X P A P E R S
  Running Fox
   
 

november 2011 - 11e jaargang nummer 81

 

Licht in de duisternis

veer

Citaat van de Maand

Phil Bosmans

 

- - Een goed mens is een ster voor degenen die het licht niet kunnen vinden...

 

Hans Brockhuis

De naam van Aartsengel Gabriël betekent, God is mijn kracht. Het duidt op de  Goddelijke energie die door haar/hem heen stroomt en waar ook wij mee vervuld zijn. Wanneer je Aartsengel Gabriël om hulp vraagt zal ze je dan ook direct in verbinding brengen met die krachtige energie, waardoor je vrij van angsten volledig in je kracht kan staan. Aartsengel Gabriël verzekert je dat je veilig en beschermd bent, hierdoor kan je ook op een rustige en liefdevolle manier de leiding op je nemen wanneer dat nodig is.

Kristalboom

Kristalheldere bomen

 

Hans Brockhuis

“Ik liep met een groep mensen op een open vlakte die omzoomd werd door kristalheldere bomen.
De vlakte waar we opliepen was ook glashelder; de lucht was helder en blauw.
Wij waren druk bezig elkaar te overtuigen van de mooie omgeving waar we in liepen, toen van achter ons, hoog in de lucht, een in vakken gekleurde roodgele zeppelin naderde..."

Jill Kramer-Bryant

Ik denk aan de woorden die Phil Collins zong...:
"Ik zie je ware kleuren door je heen schijnen, dat is de reden waarom ik zoveel van je hou, wees dus niet bang om ze te laten zien, je ware kleuren zijn even mooi als een regenboog."
Dat zegt wèrkelijk alles!

Leven in Licht

Ginie Abbring Hingst

Leven in Licht schept ruimte in grote verwondering
waardoor er Liefde kan ontstaan naar de kleine dingen
om je heen in het dagelijkse leven.

Tineke van der Giessen

Dans over de brug en laat je voeten de grond niet raken. Word lichthartig en vol van liefde, zie het zelfs niet als een brug. Je arriveert aan de andere kant van de brug gewoon door je verlangen om daar te ZIJN.
Dat doen we zonder ons te realiseren dat onze beide goddelijke ouders op ons wachten - in een wereld van warme gouden en eindeloze roze hartenliefde - en ons omhelzen in het centrum van ons Zìjn, om samen aan dit project te werken.

Het wordt tijd, hoogste tijd dat we afstappen van alles waarvan we weten dat het ons lichaam en onze geest niet voedt.
Het wordt tijd dat wij ons Zelf weer leren Liefhebben en Verzorgen op die manier zoals we onze eerstgeborenen hebben omringd vanaf het moment zij hun eerste Adem tot zich namen.

Maja Kluvers

Opeens hoor ik een stem in mijn hoofd welke het liedje ten gehore brengt dat mijn moeder vroeger altijd zong over de tulpen uit Amsterdam, maar de tekst wijkt een beetje af van de oorspronkelijke.
Bij de regel: "Wat mijn mond niet zeggen kan,” blijft het stil en er rollen tranen uit mijn ogen, precies over het midden van mijn wangen. Maar ik weet zeker dat niet Ik het ben die zit te huilen...

Licht\

Licht in de duisternis

Yvonne Hagenaar

Want kijk, ga eens in een donkere kamer zitten en steek één kaars aan en zie de gehele kamer is verlicht. Terwijl het donkere duizenden malen groter leek dan het Licht. Met één simpele kaars, of ook wel een simpele lucifer is het kwaad verlicht. Als het kwaad, het donkere er niet zou zijn, hoe zou je dan weten dat er Licht IS?

Een Schat aan Inzichten

Gibie Abbring Hingst

Bestel nú, ruim voor Sinterklaas en Kerst, deze bijzondere gedichtenbundel - Nu al de tweede druk beschikbaar!

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

cover

Het Avontuur van het leven

Hans Brockhuis

Piet Wolvers

 

Deze nieuwsbrief heeft als thema; Een passie voor schrijven. Als je die gedachte doortrekt is schilderen met penseel en palet niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. En dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt. En dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

Jan Bart Brockhuis

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.