Running Fox Nieuwsflits - Kerstmis 2013 - nieuwjaar 2014

Running Fox painting

 

Running Fox wenst jou hele mooie kerstdagen toe en het allerbeste voor een goed, gezond en inspirerend

 

 

2014

www.runningfox.nl

 

December is voor mij een tijd van reflectie. Wanneer je deze mail ontvangt zijn we onderweg naar het kerstfeest waarbij we gedenken dat er ruim 2000 jaar geleden, ergens in een stal op het platteland van wat tegenwoordig de ‘Westbank’ heet, een zekere  Jeshua ben Joseph werd geboren. Ik hoef er hier niet over uit te wijden wie deze man was en wat hij, samen met zijn discipelen, onder wie Maria Magdalena, voor de wereld en zijn bewoners heeft betekend. Nog steeds weten deze prachtige zielen de harten van velen te raken.

In de wereld van Running Fox waren er dit jaar twee hoogtepunten. In de eerste plaats was dat de inspiratieavond waarbij niemand minder dan Simone Awhina de sterren van de hemel zong. Maar ook aan de onthulling van het Running Fox schilderij door Piet Wolvers, zie hierboven, denk ik met buitengewoon genoegen en dankbaarheid terug. Ook dit jaar heb ik een aantal nieuwsbrieven uitgebracht, met telkens een boeiend thema. De verschijning daarvan is steeds weer een goed moment om veel moois met jou te mogen delen. De volgende thema’s kwamen dit jaar aan bod:

januari: Communiceren met je ongeboren kind.
februari: Aspecten van spirituele muziek.
april: Zielenpijn en transformatie.
juni: Kristallen schedels; mythe, werking en waarheid.
september: Spirituele kunst.
november: Running Fox schilderij, door de kunstenaar Piet Wolvers.

Zit je nog om een cadeautje voor de kerst verlegen? In dat geval kun je overwegen een exemplaar van mijn eerste boek: Het Avontuur van het Leven aan te schaffen, voorzien van handtekening èn persoonlijke boodschap. Het betreffende bestelformulier is hier te vinden. Voor informatie over het boek verwijs ik je kortheidshalve naar deze link.

Maar er is meer; het nieuwe jaar staat voor ons in het teken van het verschijnen van mijn nieuwe boek; Zijn en bezieling in 6 motivaties. Als je op de link klikt, kun je er alvast een voorproefje van ervaren. Ook in het nieuwe jaar zal Running Fox opnieuw trachten de mooie momenten te vangen en aan jou door te geven. Ik hoop dan ook van harte dat jij als lezer, en ik als schrijver, ook in het nieuwe jaar door middel van mail, Facebook en/of Twitter, met elkaar verbonden zullen zijn.

Running Fox wenst jou een mooie decembermaand èn jaarwisseling toe.